fredag 27. mars 2020

Plater på bad

Platene egner seg til bruk på private bad , offentlige dusjer og garderober, og andre steder hvor man ønsker slitesterke vegger i moderne design. Med Berry Alloc WallWater, setter man raskt opp stilfulle, flismønstrete vegger, uten bruk av lim eller mørtel. Når panelene er skrudd på plass, er veggen ferdig. Dekoren på platen kan betegnes som membranen.


I platene våre med flisemønster ligger det i tillegg et underark, som bestemmer om fugen skal være grå eller hvit, forteller han.

Badet har dusjkabinett, og godt fungerende ventilasjon. Jeg hadde tenkt å bruke slike ferdigmalte hvite smartpanel- plater (som er laget av MDF). Er det problematisk å bruke dette på bad ? Litex Proffsystem består av membranplate på vegg og banemembran på gulv. Baderomsplater et rimelig alternativ til flis!


Du får et vakkert, eksklusiv preg på badet ditt på kort tid uten arbeidet med gipsplater, membran, fliser og fugemasse. Praktisk og billig løsning: Plater av porebetong er ideelle når du skal innrede det nye badet. Platene er lette å sage til og lime opp og framfor alt er de billige.

Rimeligere totalkostnad. Finnes i utallige design. Kilde: Daglig leder hos Lomundal Bygg AS, Bjørnar Lomundal.


Grunnen til det er nok at du slipper våtromsplater og smøremembran på innsiden, hvilket gjør det . Blir enkelere med plater. Velger noen fine dyrere plater jeg da, vil ikke ha billigplatene. Jeg synes flis er finere egentlig, men ikke f. Fugene på badet ditt er ikke vanntette.


Plater med våtrom-malingssystem er en mulighet. Da får dere stor valgfrihet i farger. Denne løsningen har kortere holdbarhet enn fliser, men er enklere å fornye.


Plater på badet er også mindre robuste for slagskader. Malingssystemer for våtrom gir vanntette overflater . Du skal pusse opp badet , eller bygge nytt. Men hva er det beste å bruke på veggene i våtrommet? Valgmulighetene er mange.


Markedet tilbyr tapeter, maling og plater for våtrom, det er fliser i alle utførelser.

Espen Fuglesang, fagansvarlig i NITO Takst har sin favoritt. Alle alternativene er bra, så lenge . Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Våre veggpaneler er mye enklere å installere, rimeligere og lette å holde rene. Godkjent for norske våtrom.


Når man skal enten bygge en ny vegg, eller ruste opp en gammel, er veggplater både enkle å montere og dekorative. Det uavhengig av hvilket rom du skal bruke dem i. Her finner du plater til bad , kjøkken og andre . I dag får du baderomsplater i utallige farger og mønstre. Mange synes også at platene gjør badet mer “moderne” enn fliser. Hvis det er viktig for deg at det er enkelt å gjøre rent på badet , er det greit å vite at panel er lett å vaske og tørke av med sine store, hele flater - uten fuger! Vi skal lage et nytt bad , og vi gjerne ha helt slette vegger, også i våtsonene bak frittstående badekar.


Det er selvfølgelig vesentlig at . Vi har lest en del om våtromsmaling og. Disse kan monteres direkte på stenderverket, og du slipper altså å bruke penger på Litex- eller BAC- plater. Sivertsen forteller at våtromspanel foretrekkes på over halvparten av de jobbene han gjør i dag – og det er spesielt de siste årene at det har blitt mer av det. Hvis jeg skulle ha pusset opp badet mitt i dag, . Hvordan montere baderomspanel – steg.


Lenger om de har stått på kaldtlager. Spør da nærmere om tidsbehov på MAXBO ved kjøp. Les også: Bygge nytt bad ? Da veggene ble fôret ut, fikk jeg ideen om å felle inn speilskapet fra Ikea over servanten.


Jeg liker at skapet kun ser ut som en speilramme. Marianne liker ikke baderomsplater så jeg foreslo mdf- plater på veggene. Disse kan ikke brukes i våtsonen fordi materialet sveller ut, men brukt sammen med fliser, slik det ble gjort her, . Fibo veggpanel har innebygd membran som er godkjent i henhold til våtromsnormen, og passer derfor ypperlig på badet. FARGEFINT: Mix og match plater med ulike farger og mønstre.


Panelet kan festes rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.