mandag 24. februar 2020

Speilfilm til vindu

Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer, og dette kan du enkelt fikse. Lineafix Mirror Static er en slags speilfolie til vinduene. Limfri vindusfolie skjermer mot innsyn, slipper lyset inn.

Folien kan brukes på alle vinduer og på innebygget glassveranda. Det kan være frostet film som en del av en dekor, en enveis reflekterende speilfilm, eller en blokkeringsfilm som hindrer all form for sikt begge veier. Solfilm er en enkel måte å skjerme seg mot varme, innsyn og UV-stråling!

Vi har solfilm til alle typer vinduer og glass. Vi bor i en sokkelleilighet og sliter med unger som står utenfor vinduet vårt og glor inn. Vi har forsøkt å si i fra til både dem og foreldrene, men til . Det siste har de i alle fall på Clas og IKEA, og Jernia og alle slike butikker.


All vår vindusfolie fester seg elektrostatisk (uten lim) på vinduet - og kan således trygt settes opp uten fare for at du har 'ødelagt' vinduet for evig tid.

Sikkerhetsfilm for personsikring er laget for å holde glasset sammen ved knusing, slik at ikke glassplintene skal skade personer innenfor eller utenfor vinduet. Har vurdert speilfolie for bil, men aner ikke om dette kan funke. Husker jeg så en Mercedes på et streetmeet engang med speilfilm på alle ruter og sotet frontrute.


Sikkert koselig inni bilen men så ikke akurat trygt ut. D vi har også gullspeil Gult speil blått speil røtt speil orange speil og grønt speil. Skifte Vindu - glassmester, glass, vinduer, speil, isolerglass, vindu, sikkerhetsglass, vindusglass, skifte vindu, energiglass - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Steng varme, sollys og UV-stråler så godt som ute med Lineafix Mirror Static – en elektrostatisk speilfolie. Vi har to vinduer mot en gangvei, vinduene er 4-delte, der vi ønsker å gjøre noe. Problemet med sot/speilfilm til bil er at det også stjeler lyset. Størrelse: Bredde: cm, Lengde: 2cm. Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet.


Bruk kuttelinjene til å tilpasse størrelsen. Utvendig speilfilm montert på vinduer på et auditorium for maksimal demping varme og sollys. Denne filmen egner seg godt til steder der man vil hindre innsyn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.