onsdag 26. februar 2020

Planløsning hus

Bris har flere glassdører som åpner for god kontakt mellom inne- og uterom. Boligen har to etasjer, andre etasje har soverom samt en egen stue. Har inntrykk av at de aller fleste av oss minimum gjør noen justeringer på et ferdighus.

Et hus skal jo gjenspeile og realisere litt av hva vi står for . Vet om en som har benyttet dette til å tegne inn hus, tomt, terreng og det etter et kurs og ved å lese bøker. Har ikke testet det selv, nen det han hadde laget så . Eldre hus har ofte dårlige planløsninger med mange og små rom. Mange klarer å se muligheter istedenfor begrensninger i den type hus, mens . Hvordan kan du utnytte planløsningen, slik at du kan nyte hver kvadratmeter av huset ditt?


Våre arkitekter gir deg tips til planleggingen av ditt . Underveis i prosessen har vi funnet hustypen som passer dere og tomten. Nå starter tilpasningen til deres drømmer og behov på papiret. Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Vi har bygget et hus før, og visste nøyaktig hvordan vi ville ha det. Først og fremst den gode planløsningen og utformingen, fordi det er . Det er mange gode grunner for å velge nytt hus.


Du slipper å bruke ekstra penger på oppussing, og du kan tilpasse planløsninger og materialer . Tomta har ikke utsikt, men gode solforhold og en bra hageflekk på sørvestsiden av huset. Nå skal vi bestemme oss for planløsning, og da er jeg . Vi skal bygge, og ønsker et hus med minst soverom (fortrinnsvis på samme plan), loftstue/tv-stue, ba eget vaskerom og smart planløsning. Drømmer du om å tegne ditt eget hus, men vet ikke hvordan du skal komme i gang? Prøv vårt tegneprogram og lag drømmehuset ditt med . Våre hus er svært fleksible, og vi bygger etter kundens ønsker og behov!


Kampen er en praktisk bolig og har en gjennomtenkt planløsning med alt på ett plan. Hovedårsaken til at vi ønsket å flytte var planløsningen i det gamle huset. Det var derfor svært viktig for oss at planløsningen i det nye huset . Hvem ønsker seg ikke effektive planløsninger og ryddighet og orden på loft og. Bremnes er et eksempel på et romslig hus med mange smarte løsninger for en . I første etasje i dette bygget kan vi tilby stk 3-roms leiligheter.


Kan brukes som enebolig eller kan settes i rekker. Plantegningene viser Trysilhus-leilighetene, det kan være noen mindre avvik fra tidligere prosjekter. I dag har åpen planløsning blitt ettertraktet i mange hjem. Vi har barn og et lite hus, noe som kanskje burde tale imot åpen løsning, men . Hele huset med etasjer er nå inntegnet i Roomsketcher. Huset ble tegnet i 19og selve huset er ombygd i . Mesterhus Maud er et funkis-inspirert hus med særegent preg og fleksibel planløsning med mange, spennende muligheter.


Med Piano får dere en planløsning litt utenom det vanlige. Hovedetasjen har stue med åpen kjøkkenløsning, adskilt . Du kommer inn i en romslig entre med tilhørende bod og bad/vaskerom. Videre kommer du inn til kjøkkenet og en stor . Et klassisk 80-tallshus med valmet tak var utgangspunktet.


Ofte er kjeller/ underetasje undervurderte rom i eldre boliger . Like også å ble gjennom kataloger og se på planløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.