fredag 21. februar 2020

Moderne trapper

Moderne trapper

Trapp i eik der vangene ligger under midten. Dette gir et luftig preg. Her kombınert med glass som er festet på utsiden med en enkelt håndlist i h1-41xpå . Olderøyås Snekkerifabrikk produserer en rekke forskjellige typer moderne trapper. Materialer som brukes mye her er glass og børstet rustfritt stål. Vanger er av HPL- kunstoff.


Moderne trapper

Foldetrapp med sentervange. Moderne trapper passer i minimalistiske og funkisinspirerte rom. Rekkverk i stål og glass gir et eksklusivt og særpreget uttrykk. Trappene er spesialtilpasset og vi.


Leter du etter den perfekte trapp til din leilighet, hus eller hage? Oppsadla trapp i heiltre eik. I en bolig med et moderne interiør, vil moderne trapper gjerne passe godt inn. En trapp av denne typen fremstår som et smykke i rommet. Ved hjelp av moderne produksjonsutstyr, kan vi tilby et stort spekter av modeller og løsninger på våre . Her finner du et utvalg av moderne trappeløsninger vi har levert.


Moderne trapper

Moderne innvendig trapp laget av ask, eik og annet heltre. Du kan velge mellom mange ulike design og stiler. Vi hjelper deg fra måltaking til ferdig montert trapp. EikTrapp en moderne bedrift med ansatte.


Norskproduserte trapper med god design og høy kvalitet. Stort utvalg av trappemodeller – fra moderne til klassisk – noe for ethvert interiør. Vi har lang erfaring med produksjon av trapper både til privatmarkedet og byggevaremarkedet. Hos oss får du kvalitet!


Vi leverer trapper i alle . Nordens største utvalg av trapper. Produsent og leverandør av kjøkken, ba garderobe, trapper og dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.