mandag 3. februar 2020

Male vegg stue

Da er én enkelt farget vegg i stuen eller på soverommet kanskje en riktig start . Detaljer som vinduer, dører og lister kan du male i den fargen du. Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år. Her er oppskriften på et godt nytt år med ro i sjelen!


Slik maler du veggen i stua.

Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Gjør stuen til en oase med muligheter for ro og hvile, hyggelige sammenkomster og god atmosfære. Og en av dem som er med på å påvirke hvilke farger vi har på veggene , er Lisbeth Larsen.


Ved å male stuen kan du enkelt få stuen slik du ønsker den. Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. Panelet harmonerer også godt med de mørke spisestuestolene.

Skal du male veggene inne? Vi tipser det om når du bør male , hva slags utstyr du trenger og hvordan du beregner hvor mye maling du trenger. Ikke hvite vegger i stua. For det er ikke alle rom som passer til å males hvite.


Unngå å bruke hvitt på soverom og på stue. Supermatte vegger er elegant og tidløst. I stuen gir fløyelsmatte overflater en behagelig følelse uten gjenskinn, og de gir også et vakkert . I denne stuen bor interiørdesigner, forfatter og butikkinnehaver Abigail.


MALE ALT: Når tak, vegger og lister blir malt i samme farge, blir . En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men etterhvert. Har du lurt på hvordan det vil se ut med en ny farge på veggen hjemme? Nå kan du se det, uten å gjøre det grann! Farger endrer rom, og en farge som ser bra ut i naboens stue , blir ikke.


Hvis du vil gi et rom det lille ekstra ved å male én vegg i en farge, må . Sju tips til en lun og koselig stue.

Prøv deg gjerne på flere vegger , for gråfargen endrer seg med lyset og vil. Blir det for ille får jeg heller male over med en annen farge senere. Det føles helt utrolig behagelig å se på TV med en mørk vegg bak, jeg hadde.


Den rosa stuen (som vi ser hjørnet av på bildet over) er i en farge vi har hatt mange . Hvorfor skal jeg male vegger og tak i samme farge?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.