mandag 24. februar 2020

Interiørglass

Interiørglass AS Østensjøveien 1 06Oslo Tlf. Gjør ditt hjem vakkert med interiørglass! Glass kan brukes til så mangt, og er et veldig fint materiale å bruke til forskjellige interiørløsninger.

Interiørglass Glass har blitt et meget populært byggemateriale i moderne hus. Glass brukes som romavdelere, skyvedørsfelt, på vegg over koke- og vaskesoner . Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette ditt helt personlige preg på kjøkkenet ditt. Med interiørglass får du den flotte finishen.

Vi kan både måle opp, bestille, levere og montere glass til ditt interiør. Glass er et spennende materiale som spiller en betydelig rolle i vår hverdag. Særlig ser vi dette innen interiør som er et marked som er i stor vekst . Glass over kjøkkenbenk, kjøkkenbenk, glassoverkjøkkenbenk, interiør, interiørglass.


Adresse: Trælleborgodden 1 31TØNSBERG - Telefon: - Fax: - E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot . Interiørglass - glassmester, interiørglass, glass, speil, isolerglass, sikkerhetsglass, vindusglass, glassdører, glassrekkverk - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Det er blitt mer og mer populært med glass til innvendig bruk. Spesielt som glass over kjøkkenbenk, som kan være svært så . Vi skreddersyr løsning for nettopp ditt kjøkken, kontakt oss i dag for et . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Glass er et delikat materiale som kan brukes i et bredt spekter av interiørløsninger. Interiørglass inkluderer blant annet glassplater over kjøkkenbenk, . På utkikk etter løsninger for interiørglass i Songe?


Lindland Glass AS har fagkompetansen og gode idéer til spennende løsninger. Interiørglass kan leveres som vanlig klart, ekstra klart, frostet, sotet, med transparent farget folie mellom to glass eller sandblåst for å nevne noe. Vi leverer spesialtilpasset interiørglass til kunder i Bergen og omegn.


Interiørglass, Kjøkkenglass, Dusjvegger, Tilskåret speil etter mål, Glassbor Innvendig . Glassbjerget AS i Bergen tilbyr alt innen glassfaget. Interiørglass, Bygningsglass, Vinduer, Dører, Plexiglass, Glassrekkverk, Glasstak. Postadresse, Postboks 61Ettersta 06Oslo . Glass i interiør er blitt et populært valg som byggemateriale.


Med stort plateglass lager, automatisk skjærebord og slipemaskin har vi hele tiden . En selvbærende bro, to meter på det bredeste, med et spenn på sju meter, lagd utelukkende av glass, vakte stor oppmerksomhet på Glasstec i Düsseldorf. Interiørglass AS har spesialisert seg på glass til interiør og eksteriør. Vi har lang erfaring og satser på kvalitet, design, funksjon og sikkerhet i våre glassløsninger. Bruk av glass i interiør slipper lyset inn i rommet, og gir et ekskusivt inntrykk.


Glass i interiør er også praktisk og tar liten plass i forhold til andre . Om du skal ha glass til kjøkkenbenk, trapper, monter, glasshyller, dører, bor osv, mulighetene er mange og det er kun fantasien som setter . Speil på spesialmål, glass over kjøkkenbenk, rekkverk i glass, pleksiglass og alt av beslag og hengsler mm. Bergen Glass AS har over års erfaring i glassfaget som er din sikkerhet. Interiørglass AS har besøksadresse Østensjøveien 1 06Oslo og postadresse Postboks 61Ettersta 06Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.