onsdag 19. februar 2020

Hvordan innrede liten stue

Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt. Her er flere tips til hvordan du lager fine grupper av favorittingene dine! Smart innredning i liten leilighet. Se hvordan arkitekten selv har utnyttet plassen maksimalt i den lille leiligheten sin i Oslo.


Det er ikke størrelsen det kommer an på. Les våre enkle råd for å innrede små leiligheter.

I denne bloggposten gir vi deg enkle råd til hvordan du kan innrede en liten leilighet. Her får vi smarte tips for hvordan man kan innrede en liten leilighet. Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av plassen.


Kristin tenkte funksjon, luft og varme da hun innredet stuen. Hvordan innrede på liten plass? Mellom stue og soverommet er det blitt rom til en liten spiseplass. Velg en farge i entréen, en annen i stuen og kombiner gjerne med et tapet.


Mange som skal innrede på liten plass er overbevist om den eneste måten å gjøre dette. Spisestuestolene og bordet er et ypperlig eksempel.

Alt må slett ikke være ensartet for at det skal bli harmoni i en liten leilighet. Typiske oppholdsrom er stue og kjøkken, soverom er et sekundært oppholdsrom. Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass. Avlastningsbordet er fleksibelt med hjul som kan tas av og på ut fra hvordan du ønsker å bruke det. Klesstativet er så fint at du ikke trenger å stue det bort.


Svellingens stil er spennende med en miks av lune farger og en trendy innredning. Flere har fått øynene opp smart innredning som utnytter plassen. Den største feilen man kan gjøre i en liten leilighet, er å proppe inn for store møbler.


Soverom, spiseplass, stue og kjøkken på til sammen kvadratmeter. Interiørdommerens favoritter: – Mange innreder veldig likt. For noen år siden var jeg klar for noe nytt, så jeg malte kjøkken, stue og soverom blått. De som kommer til oss for å få interiørhjelp er ofte usikre på hvordan de.


Stua er forholdsvis liten , derfor har jeg valgt en sofa i samme farge som veggen. Ekspertråd for smartere innredning og oppbevaring. Det lønner seg dårlig å være maksimalist om du bor på liten plass.


Belysning er et viktig element når det gjelder hvordan rommet føles. Stuebordet er en kiste Ida Susanne kjøpte for 2kroner. Ida Susanne har gode tips til hvordan du bør gå frem hvis du har en liten leilighet.

For hvordan skal du egentlig dekorere et rom hvis du har masse ulik . Den har separat kjøkken og disponibelt rom (oppfyller ikke krav til soverom) og overraskende nok en ganske stor stue til å være så liten. Hun liker mulighetene som finnes til å tenke kreativt når plassen er liten. Når leiligheten skal innredes, råder Linda folk til å tenke på hvordan de liker å leve. I mange leiligheter er kjøkken og stue plassert i samme rom, tenk da på å bruke . Her er hvordan dere takler overgangen fra venner til venner og samboere.


Det kan være lurt å nøye seg med en liten garderobeløsning eller kommode, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.