onsdag 26. februar 2020

Harmonie ytterdør

Dører Bufret Vår standard er den høyeste standard. Dette gir bedre isolasjon, bedre U-verdi og en mer stabil dør. Sikkerhet står i høysetet, derfor har alle våre ytterdører en forsikringsgodkjent låsenhet. Vårt mål er å lage flotte dører som tåler all slags værforhold.


En basic ytterdør med klart glass og enkelt og stilrent design.

Content Management System. En tidsriktig ytterdør i Trendy-serien, som vil gi huset det lille ekstra på inngangspartiet. Dørene har solide fresninger og er vakkert utfomet. Enkel og klassisk dør med u-verdi på 1. Møre ytterdør er en trendy modell, som vil gi huset det lille ekstra på inngangspartiet. Døren har en vakker og tidløs utforming, som aldri vil gå av moten.


På lager i Arendal og Sandefjord i følgende mål: 80x1980x2090x1990x2090x21100x2og 100x210. Galleri ytterdører fra Harmonie.

Harmonies freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over år. Finn ytterdøren som passer ditt behov. Dørbladet er hele 78mm tykt, noe som gjør døren utrolig formstabil. Lagring av ytterdører med original emballasje (av krympeplast) skal skje uten emballasje, slik at det ikke oppstår kondens under plasten.


Harmonie har sin produksjon av dører i Finlan hos en av . Vedlikehold og montering . Et riktig valg av ytterdør som samspiller med huset vil gi et helhetlig utrykk. Inngangspartiet er det første møte med hjemmet og ønsker dine venner velkomne. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Lekkert uttrykk gir det også! Her har eier valgt frostet glass for å slippe lys fra badet inn i . Våre freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over år. Våre ytterdører har den uslåelige kombinasjonen av gjennomført design og de beste U-verdiene. Parkett og laminat til ekstra lave priser. Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer.


Bredt utvalg av kvalitets produkter.

Bestill direkte i vår nettbutikk i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.