mandag 3. februar 2020

Glassbaldakin

Alle beslag og stag leveres i rustfritt satin overflate med gummipakninger. Systemet er tilrettelagt for selvmontering. Størrelse 100cm dybde x lengde 120cm komplett med beslag eks. Send forespørsel på frakten.


Ett glasstak som har utrolig høy styrke og samtidig diskret og elegant.

Ta kontakt for pristilbu vi utfører montering i Rogalang . Leveres komplett med eloksert aluskinne med innlagt fall. Glasstak i beste kvalitet. Deluxe glasstak 150x100cm. Vi tilbyr også montering.


Magnus glassbaldakin 540x140cm. Vi har fått valget mellom begge løsningene (koster det samme) på takhagen i leiligheten vi har kjøpt. Rekkverk og glassbaldakin Holmestrand.

Montering av rekkverk og glassbaldakin i Holmestrand. Baldakin stag med større feste plate for glasset. Disse passer til standard stag. Med plate for feste på vegg. T-utført 3stål.


Vi leverer og monterer glassbaldakiner til både private og næringsbygg. Kontaktinformasjon for C. Image Beskytt mot vær og vin og skap en inbydende entre med ett flott skjermtak over inngangspartiet. Oppheng og detaljer leveres i tyskprodusert syrefast (316) stål.


Akkurat nå får du en svært . Flott og moderne løsning over inn- gangsparti, butikksvindu, kjeller- trapp, postkasser m. Den eksklusive løsning over ditt inn- gangsparti, finnes i klart og tonet glass. Entretak over dører ( 400x100cm) Aluminium braketter og tak i polycarbonat. Tak over inngang i etasjebygg. Vi ønsker å få opp et lite glasstak over inngangspartiet på blokka vår som står i stil med resten av bygget og nabobygget.


Vi kan levere glassbaldakiner med høy kvalitet.

Innfestningsprofil for vegg leveres i aluminium med innvendig børstepakning. S leverer skreddersydde løsninger til bygning og uteområder som glassbaldakiner , skjermtak og rekkverk med mer. Våre glassbaldkiner kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.