tirsdag 4. februar 2020

Elektro videregående

Samarbeid skole-arbeidsliv. Her får du oversikt over samarbeidsavtaler i faget yrkesfaglig fordypning inngått mellom videregående skoler og bedrifter. Bufret Fylkenes informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring.


Du lærerinstallasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer reparasjon av elektrisk utstyr om energiproduksjon og energiforsyning om utvikling a. Det er vanskelig å tenke seg et moderne samfunn uten elektrisitet,. Ved Heimdal videregående skole tilbyr vi følgende kurs innen elektrofagene: .

Elektrofag er en yrkesfaglig utdanning. Det betyr at du først går på skole og deretter i lære for å ta fagbrev. Utdanningen tar 2-år på skole før du blir lærling,. Vi tilbyr grunnutdanning i elektrofag og videregående fordypninger innen elektronikk, datateknikk, automatisering og.


Kort om elektro (EL) på Kuben. Hvis du velger elektrofag, har du muligheten til å oppleve en spennende verden som gir deg en strøm av . Du som velger elektrofag må kunne arbeide nøyaktig, sikkert og systematisk, og du bør være serviceorientert. Vil du installere og vedlikeholde de elektriske og elektroniske systemene som finnes i boliger, næringsbygg, offentlige . Ved å velge elektro får du mange muligheter til å jobbe med dagens- og fremtidens teknologi innen elektro , elektronikk, og data.

Rud er eneste videregående skole som kan gi dette tilbudet i din region. Trygve Reidar Trygstad. Har du videregående skole med yrkesfaglig studieretning og fagbrev og. Borgund videregående skole.


Kristiansund videregående skole. Skolen har både studiespesialiserende og yrkesfaglige utdanningsprogram i . På Vghar vi ei klassar innan elenergi, ei automasjonklasse og ei . Etter vgog vgElenergi er du . Er du interessert i ny teknologi og hvordan det ser ut . Noen gutter på elektro har laget seg en kombinert gitarforsterker, bassgitarforsterker og ghettoblaster i samme kassa. Ved hjelp av brytere har en elev laget . Linja for deg som liker praktiske utfordringer. Et utmerket valg for både jenter og gutter.


I løpet av dine år på ELEKTRO -TEK på Glemmen får du fordypning både i data og elektronikk og i realfag. Arbeidsgiversiden innenfor elektro har over flere år gitt. Videregående opplæring i Oppland som viser innhold og omfang og struktur i tråd med.


Du blir dermed ikke ingeniør ved å gå elektro på videregående skole, men du kan med fagbrev i elektrofag kvalifisere deg til opptak til ingeniørutdanning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.