torsdag 30. januar 2020

Tendenz interiør

Velkommen til den infrarøde komfortsonen! Den patenterte varmelampen er perfekt til salonger her i kalde nord. Hvem liker vel å ligge i kjølig luft med fuktig hår, mens kuren virker? TENDENZ INTERIØRDESIGN – lidenskap og skreddersydd innredning.


Dette gjelder ikke bare møblene, men også stilen i salongen og ikke minst arbeidsflyten for frisørene.

Vi tilbyr derfor gratis salongdesign når du kjøper. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Endring av forretningsadresse.


Revisjon av årsregnskap. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Oslo. Selskapsform, Privat aksjeselskap.


Historiske navn, Astex Furniture AS. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!

Sektor: Private aksjeselskaper mv. Tendenz interiør AS fra , Akershus. Type: Enbedriftsforetak. Bransje: Engroshandel med møbler (471) . Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å vise. Bergen by Oslo by Stavanger by Trondheim by 0. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Thanem Brannsikring AS. Budstikkaguiden gir deg en oversikt over alle bedrifter i Asker og Bærum.


Se flere tankeløse atferd dating quizbibelske dating . Vårt mål er å produsere og levere utstyr og møbler til salonger, med fokus på våre styrker og unike produker. Den lidenskapen vi har for vårt arbei fra dag til dag, er det som gjør oss til den ideelle samarbeidspartner for profesjonelle frisører. Frisørinnredning, Frisørutstyr, Frisør elektronikk, Tegning og planlegging.


Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Offisiell foretaksinformasjon. Overtok så min fars bedrift hvor vi .

Hva er det beste med MAZE. Ett varmt miljø hvor man føler man blir inspirert av hverandre hver dag. Kollegaer man stoler på med en kompetanse man kan lene seg på og lære av ,om man selv skulle være i tvil. Detaljene i salongen, mine fantastiske kunder, fargene, stearinlys, massasjestoler, lekkert interiør , de produktene . Var også lærer på flere interne datakurs (Office).


HOS OSS FÅR DU: - En spennende karrieremulighet innafor salg og service, møbler, interiør og belysning. Konkurransedyktig lønn -Gode. I tillegg fører vi møbler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.