torsdag 23. januar 2020

Snøfreser kjetting

Kraftig 7mm firkantkjetting med U-brodd. Gir godt grep selv på dekk med høyt mønster. Enkel montering uten verktøy. Murray 900) Hjulstørrelse: x 8-X-track (x cm) Kr.


Effektiv og kraftfull totrinns snøfreser med 4-taktsmotor på hp. Med elstart, elektrisk oppvarmede håndtak og lykt.

Kjettinger snøfresere hp hjul. Tilgjengelighet: På lager. Dvs det er voldtsomt bratt i ca 10m. Jeg kan selvfølgelig skuffe de 10m og ta resten med freseren, men vil helst unngå det.


Jeg har så og si aldri tatt i en snøfreser før og lurer på om det er tilstrekkelig med hjul og kjetting eller burde jeg gå for belter? Noen som kan anbefale størrelse og type for under 10k? Her lærer du å legge på kjetting på fire minutter.


Filmen viser montering av en lettkjetting med pigger.

Lilleseth har utviklet spesialkjettinger til alle typer mindre kjøretøy som ATV, snøfreser , lett lastebil, varebil, truck og bil. Mulighet for forpakning med forhandlerens logo til butikk. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Saltspreder til snøfreseren.


Snøkjetting til snøfreser. Legg til sammenligning. Passer freser fra 9HK til 13HK. For flatere områder, gårdsplasser og lignende, holder det gjerne med hjul. Dersom det er for mye luft i dekkene blir kontaktflaten liten og festeevnen dårlig.


Problemet kan i mange tilfeller løses ved å tappe ut noe av luften – et enkelt alternativ til kjetting. Med mindre luft får hjulene større kontaktflate mot . Snorstart eller elstart? Startstrøm fra nettet eller fra batteri? Ettrinns eller totrinns snøfres ? Reimdrift eller hydrostatisk drift?


For de som ikke får nok: Det er fullt mulig å velge fresere med fancy ekstrautstyr som varme i håndtakene. Da er trolig det eneste som mangler navigasjonsutstyr og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.