onsdag 22. januar 2020

Sette opp musefelle

Patentert kvalitetsfelle fra VICTOR. Fellen har vunnet flere tester både i Norge og i utlandet. Løft opp åteplata med høyre pekefinger samtidig som du forsiktig løsner. Grip treplata med høyre hånd ved låsepinnens feste og sett fella på fangststedet.


For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har.

Du kan akklimatisere en felle for musen ved å sette opp en urigget . Ved hjelp av en plastflaske, kan du enkelt lage en musefelle. Fellen er enkel å sette opp , den består i hovedsak av en plastflaske med åte i . Rapp musefeller i tre, og Rappfeller. Dersom du har fått mus f. Sett dem heller inntil vegger og skap og sett dem tett.


Har satt ut musefeller (to) som musa unngår. Sett opp felle inntil veggen på begge sider av oppvaskmaskina, de går alltid langs veggen, .

Vi har testet hvilke musefeller som er best. Fyll bøtten med vann, legg en planke som musen kan komme seg opp til flasken, og legg ut ostebiter. Har ikke tid tiøl å forklare nærmere.


Unngå disse vanlige musefelle -tabbene av Felleskjøpet. Sett opp en urigget felle med lokkemat i noen dager for å gjøre musa vant til den. Han har samlet og forsket på musefeller i snart tjue år og nærmer seg 3varianter fra hele verden. Her viser professor Gunnar H. Gundersen frem sine ti beste . Fellene plasseres slik at utløser-mekanismen vender inn mot veggen. Ofte vil det lønne seg å sette opp to feller ved siden av hverandre.


Disse bør være ca 2-3 . Det er mulig å kjøpe ekstra refill lokkemiddel til fellen, les mer om refill til SuperCat musefelle her. Enkelt å fjerne kadaveret. Erik Weium fra Elverum Fylkesmannen i Hedmark om å få sette opp en musefelle for å ta ei mus på verandaen.


Hvordan gjør man sette opp en veldig enkel musefelle , ved hjelp av en stor skål og et lite peanut. For å unngå uvelkomne gjester bør du, i tillegg til å sette opp musefeller , steng alle åpninger som er større enn seks millimeter for å unngå .

Så hva gjør du da, når den tradisjonelle musefella ikke gjør jobben? Gnagerplager: Har sett rotter komme opp av toalettet - og Bård fikk filmet . Broren Odin byttet ut hyttenøkkelen med en musefelle. Videoen er i skrivende stund sett av over 50.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.