torsdag 9. januar 2020

Oppussing av peis

Beate og Michael hadde en gammel murpeis som dominerte mye av stuen og ga lite varme. De ønsket en mer tidsriktig og klassisk peis. Et par strøk maling, og den gamle peisen er god som ny.

Jeg har en gammel peis i stuen som jeg tidligere har malt hvit. Nå ønsker jeg å få en glatt overflate på peisen og lurer på hva jeg skal bruke for . Hvis du ikke er fornøyd med peisen din, er det ikke sikkert du behøver å bytte den ut. Kanskje den bare trenger en liten oppussing?

Har du allerede peis eller ønsker deg peis? Peisen er det idéele samlingspunktet på kalde dager. Opprydding og oppussing gjorde en flott hall. Peisen blir et smykke i rommet, ved å male den i en annen farge enn.


Dette innlegget ble skrevet i Male innendørs, Oppussing, Peis og . Gammel mursteinspeis skal ha ny peisinnsats og peisen skal pusses og moderniseres. Vi hadde en gammedags 80-talls mur med rød teglstein.

Jeg skal montere inn en ny peisovn i stua, og røret på den nye passer mest sannsynlig ikke inn i det gamle hullet. Det går fint å male teglstein eller en annen type stein muren er forblendet med. Oslo kommune har nettopp økt tilskuddet til utskifting av peis.


I samme rom sto det også et monster av en gammel peis. Bestem selv, ønsker du å fremheve den fine peisen, eller har du en peis som du egentlig ikke ønsker skal stikke . Behandler du den riktig fra starten av, vil peisen både se pen ut og skape varme og hygge i mange år fremover. Forside Oppussing og nybygg generelt male peis. Ovnsfag AS er et bergensk firma som har spesialisert seg på arbeid innenfor ovner og peiser. Vi monterer alle typer ovner og peiser, fjerner eksisterende/gamle . En stor peis tar mye plass og kan virke klumpete i rommet.


En moderne, slank peis strammer opp inntrykket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.