torsdag 23. januar 2020

Mørkt tregulv

Sett et elegant, eksklusivt og lunt preg på interiøret med mørke gulv. For noen er det å velge en mørk parkett kanskje et dramatisk valg, men det er ingen tvil om at mørke parkettgulv er svært elegante, tidløse og allsidige da de . Hvite gulv har kommet for fullt. De hvite gulvene får du i tresortene ask eller eik, og gir et stilrent og eksklusivt inntrykk både inntil hvite fargetoner og mørkere.


Et mørkt tregulv gir et elegant og mer kontinental preg til et rom. I varme land er det vanlig med mørke gulv , og det blir stadig mer populært også her oppe i nord.

Med en mørkere parkett på gulvet kan du sette et elegant og eksklusivt preg på interiøret. Mørke parkettgulv gir et ekslusivt og spennende uttrykk i et hjem. Mørke gulv har ofte en flott karakter og tyngde, samt at de gir en vakker eleganse til rommet. Det vil fremheve resten av interiøret på en interessant måte. Mørk parkett - Proff parkett AS leverer mørk parkett i mange varianter til privat og bedriftsmarkedet i hele Norge.


For dager siden - Det har lenge vært populært med lyse gulv hjemme. Men nå ser ekspertene en endring, og flere ønsker seg mørke gulv i boligen. Svart er også en nøytral farge som lett kan klombineres med andre farger.

Personlig foretrekker jeg mørke gulv , det gir meg en følelse at både . Lyse gulv har gjerne en herlig friskhet, mens mørkere gulv som valnøtt eller kirsebær gir en vakker eleganse til rommet. Mange går for klassiske . Skjeggedal forteller at det selges mye gulv i varianter av gråhvit, hvit og naturlig. ELEGANT: Mørke gulv kan skape en rolig og behagelig stemning, som Noble . Vi kommer nok til å gå for mørkt gulv , men da en matt variant (Selges på Obs bygg: Karbonisert eik, matt, børstet) Ganske billig, og veldig fin . Leser begge deler på nettet, men hva er det egentlig som gjør et rom større…. Jeg har stue og kjøkken i åpen . Et mørkt gulv gir et eksklusivt og luksuriøst uttrykk samt at det gir rommet eleganse. Fargene varierer mellom mørk , halvmørk og lys.


Skovin gulv har fått æren av å levere mørkt tregulv Skovin Raw, som er behandlet på stedet, til arkitekturperlen Nedre Foss Gård på Grunerløkka, Oslo. Det finnes ingen regler som sier at man bør legge samme gulv i hele huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.