torsdag 9. januar 2020

Maling av impregnerte materialer

For dager siden - Mange huseiere velger å sette opp ferdige gjerder eller levegger i trykkimpregnerte materialer , på grunn av tåleevnen til trykkimpregnert . Trykkimpregnert treverk er populært til utebruk, for eksempel til terrasser, plattinger - og gjerder. Selv om treverket er impregnert , har det godt av . Vet at det ble tidligere anbefalt å vente år før d kunne males. Hva med dagens impregnerte materialer.

Hvor lenge må vi vente på å få malt . Vi laget ny trapp med gelender i slutten av juni. Materialene som er brukt er impregnert trevirke, så sitter altså igjen med en del grønnskjær i. Ser for meg at beis holder mye lenger enn maling ? Jeg har restaurert en terasse med kun bruk av impregenerte materialer. Impregnert treverk kan oljes, beises eller males. Før du setter i gang og maler , må du først rense treverket med en terrasserens som tar vekk .

Og at man til høvlet tre bruker en type grunningsolje, som er beregnet på høvlet materiale , . Spørsmålet blir således om det er mulig å beise, dekkbeise eller male trykkimpregnerte materialer (dekkbeis er å foretrekke)? Er dette noe jeg evt kan gjøre etter . Selv trykkimpregnerte gjerder trenger behandling. Alle produsenter har egne serier for maling som er laget for å virke sammen. Visst kan man male impregnert treverk.


Men slikt treverk stiller større krav til at fuktighet slipper ut. For å si det litt enkelt: Vanlig trepanel . Denne bruksanvisningen gjelder for ny ubehandlet kledning. Treverk er den mest benyttede kledningstypen i Norge.


Spørsmål 7: Kan man legge Drygolin Oljemaling (white spirit-tynnet) utenpå. Spørsmål 18: Vi skal male impregnert rekkverk på terrassen vår. Alt impregnert treverk bør tørke minst et år (anbefales 2-år) før det kan overmales. Fleire tusen nordmenn brukar sommaren på å male hytta eller huset.


Her får du eksperttips. Nytt impregnert materiale.

Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male. Har du ein splitter ny . Ved bruk av pine base på impregnert treverk vil det bli tilnærmet som på produktbilde. Logo maxmaling fargehandel på nett med kjente merkevarer.


Treolje for impregnerte materialer liter. Mine impregnerte trematerialer står like fint etter 8-år, og jeg har aldri tenkt at. Farget eller klar beis, maling , hvit eller noe annet, det blir en . Også hvis du har impregnerte bord som ikke har vært beiset.


Dersom utgangspunktet ditt er impregnert treverk har materialene et grønnskjær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.