mandag 27. januar 2020

Maling av grunnmur

Når du først har brukt mye tid og penger på å male huset, bør du ikke avslutte før grunnmuren har fått samme behandling. Det er ikke noe hokus pokus å male grunnmur. De samme reglene gjelder her som på resten av huset.

Men det er svært viktig å bruke riktige . Skal du unngå å kvele pussen, må det hardere og mindre . Dårlig drenering er ofte årsaken, men feil maling kan også forårsake unødvendig mye . Avslutningsvis males muren med to strøk JOTUN PREMIUM MUR MALING.

Mange glemmer grunnmuren når de skal male huset, og tenker ikke over hvor viktig en velholdt grunnmur er for totalinntrykket av huset. Den største faren er at fuktighet trenger inn. Siden det for eksempel er fuktigere inne i en kjeller eller i et . Grundig rengjøring er spesielt viktig dersom muren trenger ny maling, og det at grunnmuren er ren og pen, forebygger også nye skader.


Nå har deg seg slik at de som eide huset før, antagelig fikk litt for mye maling til overs da de malte huset og malte grunnmuren med samme . Husets grunnmur er malt med en maling som flasser av. Resultatet er at en del av pussen også har løsnet.

I denne tråden skal jeg skrive litt om maling. Jeg kommer primært til å skrive om utemaling (husvegger, grunnmurer og plattinger) og . Det er kommet noen få tynne, vertikale sprekker (2-mm) i pussen på grunnmuren. Søk etter maling av grunnmur og andre pussede flater ga Gult treff. Butinox Futura Grunnmur er en meget værbestandig akrylmaling med svært god farge og. Malingen har god heft, er lett å påføre og dekker godt.


Flere rekker har fått utlevert murmaling, og vi har . Det er borettslagets ansvar å v vedlikeholde grunnmuren i blokkene, men dersom noen har lyst til å ta et tak. Borettslaget betaler i så fall maling og maleutstyr. Ny murpuss og maling på grunnmur i Bergen Sentrum!


Jeg har sett på et produkt fra Heydi, Heidi Hvit. Dette er en mørtelbasert murmaling som ved to strøk gir en . Her finner du informasjon og tips for å sette opp mur eller grunnmur. Forbehandling og maling av tidligere malt betong - video fra Nordsjø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.