fredag 17. januar 2020

Krystall bilder

Få ditt bilde gravert inn i en ønsket krystall. Denne elegante krystall-fotorammen får garantert alle bilder til å stråle. Ved hjelp av en spesiell lasermetode, overføres ditt ønskemotiv til glassblokkens indre.

Eksklusiv kvalitetskrystall; Spesiell lasermetode; Elegant gaveeske. Fotografi statue - denne unike statuen med et fotografi gravert i krystall vil være i din familie i generasjoner. Det omhyggelig graverte bildet kan kombineres med . Vi trenger kun ditt papirbilde, digitale bilde, tegning,.

Vi har servicevennlig personell som hjelper deg å velge riktig krystall. Med dørskiltet får du et enestående kunstverk med egne bilder, husnummer og tekst - det er ingen. Laserinngravert i krystall, virker ditt motiv ekstra flott!


Last ned gratis bilder om Krystall fra Pixabays bibliotek på over 8500offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer. Last ned gratis bilder om Krystall, Glass, Klump, Naturlig fra Pixabays bibliotek på over 8500offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer .

Krystall: Royaltyfrie arkivbilder, vektorer og illustrasjoner til konkurransedyktige priser fra Shutterstock. Forevig ditt beste bilde på glass på CEWE. Nå kan du forevige dine bilder på ekte glass. Last ned gratis bilder om Krystall, Glass fra Pixabays bibliotek på over 8200offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer.


Bildene selges ferdig laget uten rammer, da det er enklere og billigere å sende. Hvor jeg kan bestille og kjøpe bilder som er inne i en krystall på en måte ? Tenkte å bestille en til dåpen til fadderbarnet. D-bilder skapade från era favoritfoton eller tagna på plats och lasergraverade inuti vackra kristaller. Ved valg av bilde i 2D vil hele bildet og bakrunn bli me så da er det litt viktigere å tenke på hvordan. Hvordan foregår produksjonen av krystall kubene?


Uten å endre overflaten, kan en laser skape et bilde på innsiden av et arbeidsstykke. For eksempel, bilder kan gjenskapes i en krystall å lage en tre-dimensjonal . Passer bra til en familie eller venneflokk på skulder til skulder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.