onsdag 8. januar 2020

Hvordan innrede stue

Stuen skal ikke bare huse mange forskjellige situasjoner og . Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i. Og ikke minst, hvordan leves livet i stua? Mange innreder ofte stuen etter TV-en, men bør man egentlig det? Stuen var så stor at den var vanskelig å innrede.


Stuen i det nybygde huset var så stor at familien ikke klarte å fylle den. For hvordan skal møblene stå og hvordan skaper man hygge i et helt bart rom?

Hvordan vet jeg at dette gulvet vil passe inn, og hvordan i all verden. Innred kjøkken, bad og stue som DU vil ha det, ikke med tanke på . Det kom et nødrop i IFI-telefonen: – Nå trenger jeg hjelp! Nå vil vi selv bestemme hvordan vi skal oppleve tingene.


I stuen innreder vi med voluminøse sofaer, runde småbor runde vaser, . Ekspertene forteller deg hvordan stuen din skal se ut i høst og vinter.

Det jeg ønsker hjelp til er tips til (veldig gjerne bilder) er hvordan jeg kan innrede stuen så den virker større/luftigere enn den egentlig er. Mannen min og jeg bor i et gammelt Nordlandshus som vi trives godt i, men den langsmale stua med mye vinduer etc. Innred med TV-en, ikke rundt den, sier stylist- og fotografene Jannike Kråkvik og. Lurer du på hvordan stuen vil se ut i en mørkere nyanse? Innred hjemmet med nye farger, myke stoffer, lys og dekorasjoner.


Lag en knaggrekke av en gren, eller la rognebærkvister sette farge til stuen. Hvordan gjøre store endringer på få kvadrat? Ofte i mindre leiligheter er kjøkken og stue i hvert sitt rom, og eneste plass til sengen er i stuen. Det er lett å låse seg i et bestemt mønster når man innreder firkantede rom. Her finner du alt fra hjemminnredningsideer og organiseringstips, til hvordan.


Se hvordan du får et luftig og harmonisk rom med personlighet. Resten av stuen lå i halvmørke, og ble kun brukt til oppbevaring. Se hvordan vi gjorde om et kjedelig hjørne til en trendy lounge.


Hvordan innrede en stue med flere kriker og kroker, som i tillegg er høyt trafikkert? Innrede Stue : Drømmeverden en interiørblogg skrevet av eieren av drÃ. Få gode råd til hvordan du kan innrede multifunksjonelle rom her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.