mandag 27. januar 2020

Haugenstua borettslag

Besøksadresse: GARVER YTTEBORGS V 101-10301 . Haugenstua borettslag består av 8leiligheter fordelt på oppganger i blokker med og 4-roms leiligheter.

Styrerommet ligger i Garver Ytteborgsvei 1på baksiden av blokka. Besøksadresse: Styrerommet, Garver Ytteborgs vei . Haugenstua Borettslag har besøksadresse Hammersborg Torg 01St. Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som BRL under bransjen .

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Haugenstua boretslag: Selvbetenelsesystemet. Postadresse: Haugenstua Borettslag,Postboks Haugenstua,09Oslo Telefon: 39. Kontaktinformasjon for Haugenstua Borettslag Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Informasjonsbrev til beboere i Haugenstua borettslag. På oppdrag fra Styret er Elektro-Kontakten AS valgt som installatør i forbindelse med . Haugenstua Borettslag har besøksadresse C/o Obos Hammersborg Torg 01Oslo og postadresse C/o Obos, 01Oslo. Noen som lurer på hvordan det er for noen av oss å bo i en viss blokk i leiligheter eid av Obos under styret i Haugenstua Borettslag.

Arbeidsoppgaver Ansvarlig for oppfølging og drift av bygningsmasse og eiendom Ansvar for informasjonsarbeid og arrangementer internt i borettslaget . Join Facebook to connect with Haugenstua Borettslag and others you may know. I bakgrunnen midt i bildet Stig gård og i forgrunnen Haugenstuveien. Bedriften Haugenstua Borettslag i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen borettslag.


Haugenstua Borettslag holder til på besøksadressen c/o OBOS Hammersborg torg 01Oslo. Foretaket ble startet i 1967-02-og registrert i . Boligbebyggelsen på Haugenstua består i hovedsak av Haugenstua borettslag. Dette borettslaget består av ti syv-etasjers blokker, med totalt 84-, 3- og . Opplysinger om Haugenstua Borettslag fra OSLO. Se beskrivelse av foretaket, meninger, adresse, ankomst, kontaktopplysninger, lignende foretak, foretak i . Finn den nyeste haugenstua borettslag jobbmuligheter 2016. Det er haugenstua borettslag jobbmuligheter innsamlet av Finn Jobb Norge.


Borettslaget ligger på Haugenstua med avkjørsel fra Østre Aker vei. Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss og togstasjon, samt T-bane på Stovner eller . Haugenstua borettslag består av rundt 8leiligheter, både ett-, to-, tre- og fireroms. I det siste er det ettromsleilighetene som har gått som . Veldrevet borettslag beliggende på Haugenstua.


Rundt blokkene er det opparbeidet store barnevennlige friarealer. Kort vei til nærbutikk på Haugenstua senter, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.