onsdag 8. januar 2020

Fliser på badegulv

Hjem Fliser, stein tilbehør Fliser til baderom. Vence Grey Mate er en moderne gulvflis i 30x60. Bad › BaderomsfliserBufretLignendeBaderomsfliser – les artikler om fliser til bad og få tips til å velge riktig.

Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad. Video som viser deg hvordan du flislegger og måler opp badet. Følg vår trinn-for-trinn guide i videoer om flislegging av våtrom/baderom!


Nå skal baderommet ha store fliser, men hvordan løser man det på små bad?

Det er membranen under flisene som skal gjøre jobben. Men når det er sagt, vil en dårlig fuge gi økt fare for skade på membranen under. Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis-kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design.


Vi leverer alt innen flis og baderomsinteriør til privatboliger så vel som større prosjekter i borettslag, næringsbygg og på hoteller. Gode forberedelser og en rekke viktige valg, sikrer deg mot alle de klassiske dumhetene og vann på feil sted når du legger fliser på badegulvet. Alt du trenger å vite for å male fliser på bad. Finn handleliste og en enkel fremgangsmåte for en rimelig og enkel oppgradering av ditt bad her!


Velg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett.

Mørke fliser og baderomsmøbler får gjerne et lite bad til å føles mindre enn det er. Italienske og spanske baderomsfliser er å anbefale når du skal legge fliser på et bad. Sjekk vårt store utvalg av baderomsflis hos Nettflis. Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom?


Vår leverandør Konradssons Kakel har fliser som passer overalt i hjemmet,. Dette kan også gjøres i kjøkken så vel som i ba sier hun. I et badeværelse med gamle fliser, kan flisene bli så gode som nye med en . Mange tenker at til små bad bør man velge små fliser for at det ikke skal bli for overveldende.


Men det er ifølge eksperten helt feil tankegang. Vi tilbyr et bredt og variert utvalg av baderomsfliser, fra slette minimalistiske fliser, via trendy designfliser til klassiske fliser med strukturert overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.