onsdag 29. januar 2020

Egr rensemiddel

Hurtig virkende rensemiddel, til at opløse aflejringer i EGR-ventil, indsugning, manifold og ventiler. Perfekt til at gendanne luftindsugningen til motoren, . Men fungerte samtidig som rensemiddel og all den gamle skiten løsnet samtidig og tettet dysene.

BG 1Quick Clean er et sikkert og effektivt rensemiddel. Den løser raskt opp avleiringer i ventilhus, filter og andre komponenter i girkassen før gammel olje . Etter behandlingen med Revive ble ikke bare Turbo/EGR renset men bilen startet regenerering. Endelig ett rensemiddel som faktisk klarer å fjerne sot effektivt. Du er her: Hjem › Produkter › Reservedeler › Drivstoff og motorstyring › Eksosrens › EGR-ventil.


Det bruker å være Egr-ventilen som forårsaker sotingen. Prøv nå et av ovennevnte rensemidler og la den gå en varm-tur. Belladd EGR Rens Denne EGR rens er et koncentreret renseprodukt beregnet til biler med EGR ventil i både benzin og dieselmotorer. Jeg har lest litt på nett angående blanking/blokkering av EGR som. Kan brukes på både bensin og dieselbiler.


Renser turbo, EGR ventiler, motorventiler og intercooleren. Visste du at diesel motorer er utsatt for blokkeringer og avleiringer i innsug og EGR . Rensemiddel til udstødningsrecirkulation. Til at opløse aflejringer i EGR-ventiler, luftindsugningssystemet, manifolden og indsugningsventilerne. Hallo har hørt om før at man bare kan legge sota og oljete bildeler i et rensebad så man slipper og sitte og skrubbe hvertfall så mye.


Har sett uttalige eksempel spessielt på diesel biler som har egr-ventil, forskjellen på de som tar forte diesel treatment på hver service og de som . Er det noen som har prøvd BG egr rens eller noe tilsvarende? Perfekt til at gendanne luftindsugningen til . Noen som har renset EGR ventil på 120120hk diesel? Har hørt om de som bruker et rensemiddel fra forte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.