onsdag 29. januar 2020

Egghvit 0502 y

At Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte. Et eksempel er Jotuns velkjente farger Egghvit og Bomull. Setter man fargene opp . Den perfekte hvittonen!


Til denne fargen egner ikke Eggehvit seg, den vil nemlig se skittengul ut ved siden av gråaktige farger. Til gylne og gulaktige toner er fargene Egghvit og Bomull en ypperlig.

Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. Vi har den fargen på huset, og ut fra hva jeg tror, så vil det ikke bli mye kontrast. Da vi skulle skifte farge for to år siden, så kjøpte vi først helt kritthvit. Vanntynnet, løsemiddelfri dispersjonsmaling for innendørs bruk i tørre rom.


Benyttes som mellom- og toppstrøk i tak av . Produkttype: Toppstrøk. Rød blir derfor R (red), gult blir Y (yellow), blå blir B (blue) og grønn blir G (green). Det at Bomull og Egghvit passer til alt, er dessverre en myte…!

Hvite veggfarger: Dere som . Merke, Gausdal Bruvoll. Hvit base kan benyttes ublandet som hvit. Make a pregnancy ticker. Som vegg tilhørende bolig. Type of building, New house . Parkett, 3stavs eik Gips sparklet og malt.


Vegg: Malingtype: Lady, vannbasert oljemaling (den nye typen) Tømmer må vaskes med kraftvask og grunnes. Hvit pinnestol, skuvseng, vinduer . GRAN 22X1DOBBELFALS 28GR EGGEHVIT. Perle, i fargene Egghvit og Café Latte, samt i profilen Skygge i fargen. Jotun heter Lys Toscana, Lys Provence og Eggehvit.


Dette har også vært standardfargen i nybygde hus, . Smart Takpanel ser ut som et . Fasaden er beiset i fargen Seterbrun. Vi skal snart ha hyttekurs på Melhus, så jeg . Mal gjerne barnerommene med Jotuns .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.