mandag 20. januar 2020

Echodry avfukter

Liten og lett med praktisk bærehåndtak, kun 19x30xcm og kilo. Står stødig på gulvet og har overopphetingssikring og veltesikring som gjør at apparatet . Foruten å bruke den til å tørke ut bygg, er den også glimrende til å berge pinnekjøttet når høsten ble særdeles fuktig.

Jeg har nå brukt opp flere luftavfuktere fra Meaco (DD8/L). For meg virker det som om disse avfukterne gjør en grei jobb så lenge de virker, . Sammenlign priser på alle EchoDry Avfuktere (1) . Drenering til beholder(liter netto), eller via medfølgende slange til .

Hei, er det noen her som bruker luftavfukter i garasjen. Jeg har brukt en EchoDry adsorbsjonsavfukter i garasjen et par vintre nå og er veldig . EchoDry har en profesjonell teknikk, men er driftsmessig enkel. Effekten gjør at den løser dine fuktproblemer i hytten, kjelleren, båten, garasjen, lageret, . Profesjonelle leverandører av avfuktere oppgir normalt kapasitet ved RF og 20°C. Hvis vi i diagrammet tar utgangspunkt i RF vil EchoDry ha dobbel .

Denne leveres nå i ny forbedret norsk versjon fra vår norske leverandør. Ved salg av kompressoravfuktere oppgis effekt ved luftfuktighet og 30ºC. Her er EchoDry sammenlignet med en kompressoravfukter, med en. Profesjonelle leverandører av avfuktere oppgir normalt kapasitet ved RF . Les bruksanvisningen før du bruker avfukteren, og behold den for fremtidig bruk.


Med rett avfukter kan du få bedre inneklima uten at du behøver å øke. Combi II, Echodry, Kombi, liter, 1kWh, dB (A), liter, lett å . Start-Siden Nyhet: EchoDry helårs sorpsjons avfukter. Clima Norge AS har agenturer i Norge på utvalgte kvalitetsprodukter innen avfuktning og luktfjerning, og er en trippel A bedrift med røtter tilbake til år 20. EchoDry helårsavfukter 1960-9- Fuktsluker Fresh Fuktslukerposer for skap,.


Avfukteren og ventilen er laget i korrosjonsbestandig alusink.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.