tirsdag 24. desember 2019

Veidekke eiendom

Veidekke utvikler nye rekkehus og leiligheter. BufretVeidekke Eiendom er en av Norges største eiendomsutviklere. Vi kjøper tomter og utviklingseiendommer for utbygging primært av boliger og i noen grad næring .

Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenørselskap og eiendomsutviklere med en omsetning på 2milliarder kroner (2015) og 0ansatte. BufretTrondheim er hovedsete for vår eiendomsvirksomhet i Nord og strekker seg fra Sogndal til Tromsø. Emil Paaske (39) er tilsatt som ny administrerende direktør for Veidekke Eiendom AS. Han overtar etter Arne Giske, som blir konsernsjef i . Bergen er hovedsete for vår eiendomsvirksomhet i vest og syd og strekker seg fra Kristiansand til Bergen.


Vi utvikler og bygger prosjekter for både Veidekke Eiendom og eksterne kunder. Vi har flere samarbeidsprosjekter med andre distrikt i Veidekke Entreprenør. Kontaktinformasjon for Veidekke Eiendom AS Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Her finner du informasjon om ledelse og styret i Veidekke Eiendom AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. GOD STEMNING: Lars Rune Folkedal fra Veidekke Eiendom, Jon-Viking Thunes fra Thunes Holding og Kristoffer Evjen fra Veidekke Eiendom . Fasaden på Rema-bygget på Borgen skal endres.


Dagligvarekjempen, sammen med Veidekke Eiendom, vil sende ny søknad til bygningsrådet . I konkurranse med andre aktører ble Veidekke valgt som totalentreprenør for boligprosjektet Tiedemannsfabrikken, som eies 50/av Ferd Eiendom og Selvaag . Er du en god leder med forretningsteft og ønsker å være med på å forme et av landets ledende eiendomsutviklingsselskaper? The Company's line of business includes constructing single family homes and other buildings. Smith og Veidekke har inngått en avtale om sammen å utvikle E. Næringsbygget i Jutvika vil dermed bli erstattet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.