mandag 2. desember 2019

Pris på legging av belegningsstein

Nedenfor følger en veiledende prisoversikt over en del av våre vanligeste arbeider. Prosjektets størrelse og beliggenhet vil også ha . Vi ønsker å legge belegningsstein på inngangspartiet og carporten.

Eventuelt les deg opp på hvordan man legger belegningsstein selv. Eventuelt så koster jo asfaltering kanskje 1/av prisen, det er heller . Jeg ønsker å legge belegningsstein på inngangspartiet og carporten. Prisen inkluderer også legging av ca mskifer (men vi må selv kjøpre skifrene).

Discussion: Pris på ferdig lagt belegningsstein. Anleggsgartner,Steinlegger Ønsker pristilbud på grunnarbeid og legging av belegningsstein i gårdsrom på ca. En fin måte å fornye hus og hjem på er med et nytt gulv.


Andre her som har fått lagt belegningsstein? Er nå i ferd med å innhente pristilbu og er så langt overrasket over prisnivået. Jeg har en gruslagt gårdsplass som jeg vurderer å belegge med brostein e. Vi er meget godt fornøyde med belegningsstein ca 1kvadrat og meter.


God pris og ingen overraskelser ved sluttoppgjør.

Brostein i natur- og tromlet utførelse lagerføres i flere størrelser. Prosjektets størrelse og beliggenhet vil også ha. Arbeider som utføres er naturstein, brolegging, belegningsstein. Leggeteknikk er en av få i Rogaland som kan tilby maskinell legging av belegningsstein.


Ta gjerne kontakt for prisoverslag og forespørsel! Vi har fokus på å tilby kvalitetsstein til gode priser med rask levering. Vi utfører alt innen steinlegging fra brostein til belegningsstein, skiferlegging og . Til slutt brukes den til å komprimere den nedlagte belegningsstein slik at den setter seg.


Brostein av granitt er et eksklusivt produkt. Vi har lagt tromlet brostein på en netting matte slik at det å legge brostein har blitt et ”gjør det selv” . Brostein av høy kvalitet til lave priser! Er et ypperlig alternativ til belegningsstein i gårdsplasser og gangveier. Du får et vakkert og ekstremt slitesterkt dekke . Pris kan variere betydelig med risiko for.


Prisen vil nok variere en del rundt om i landet fordi entreprenørens kostnader er litt. Maskinlegging gir et jevnere og mer homogent dekke enn om arbeidet . Anleggsgartnerfirma Aakerholt, Steen Lund AS viser hvordan en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.