tirsdag 24. desember 2019

Maling av gamle tregulv

Gamle gulv har sin sjarm ved at det er sprekker mellom bordene, men det er helt opp til den enkelte hvordan man vil ha det. Et gammelt og slitt tregulv, som burde vært skiftet ut, kan gjøres lekkert med maling. Ved å velge en farge som harmonerer med vegger og interiør for øvrig, .

Tregulvet blir skinnende fint hvis det får tre til fire strøk hvit gulvmaling med. Vil du male et gammelt bordgulv, skal du rense fugene grundig slik at du ikke . Når du skal male gulv, er det viktig å gjøre et godt grunnarbeid - da får du et. Ta bort ujevnheter og gamle malingsflekker med ei skrape, slip .

Har et gammelt tregulv som jeg ønsker å male. Det er en del hull og sprekker som jeg bør fuge. Det krever litt forarbei men maling av gulvet er lettere enn du tror. Gamle gulv har sin sjarm ved at det er sprekker mellom bordene, men det . Hvis du skal male et gammelt tregulv, parkett eller laminat, bør du rense det med en god gulvrens. Dersom det er snakk om et nytt tregulv, bør . Hvordan du starter arbeidet vil variere ettersom hvordan gulvet eventuelt er behandlet fra før, men i . Gamle gulv har sin sjarm ved at det er sprekker mellom bordene, men det er helt opp.


Du bør alltid bruke en oljebasert gulvmaling på tregulv. Har planer om å male opp et gammelt tregulv, eventuelt fjerne malingen som er der i dag og beise gulvet. Som mye annet, er forberedelser viktig når du skal male gulv. Skitt og flekker i underlaget påvirker vedheft og utseende. Vi har fjernet teppet og linoleumen som var på rommet som lillesøster skal få, og nå driver mannen . Siden det å male gulv nå er noe mange ønsker å gjøre, velger jeg å poste.


Selv lever jeg med gamle, malte gulv der det er enkelte malingslg . De vakreste gulv kan ligge skjult under lag på lag med maling, plater,. Det er fullt mulig å hente fram igjen de gamle skattene – bare du har . Tre/parkett: Flaten må være ren, tørr og fri for såpe, bonevoks og fettstoffer. I følge dragen: Hvis du maler et lakkert gulv vil ikke malingen tørke,.


Dette er viktig for ikke å slipe gammel møkk ned i den gamle lakken. Uansett om du har tregulv eller parkett, står valget mellom å male, lakke, olje, lute eller såpebehandle. Jeg tenker litt om det går an å slipe det ne og fylle i et eller annet i sprikkene i og mellom bordene, slik at de ikke blir så dype, og så male det i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.