tirsdag 24. desember 2019

Kappsag stål

Kappsag stål

For tørrkapping av metallrør, metallstenger og metallprofiler. Hei, er det noen som har anbefaling på metall kappsag og hvor jeg bør kjøpe det? X så mye, så det er mye kvalitet for pengene. Det jeg liker godt er at det er null problem å kappe stål innendørs og siden man slipper gnistregnet, samt veldig lite spon utover.


Hvorfor nøye seg med en kappsag for stål når du kan kjøpe en kappsag for alt? Kutter kaldt, intet behov for kjølevæske. Vis filter Lukk filter. Noe gikk galt under søket.


Dampanløpt med høy skjærekapasitet og lang levetid. SIRKELSAGBL 260X30MM 80T MULTI. Sirkelsagblad Multimaterial 260X, 30mm 80T Bosch N40. Maks dreiediameter 250mm. Langsgående mating 1-2.


Metriske gjenger 4-3mm. Tommegjenger Bakdokk morsekon . For kapping av rør og profiler av stål , aluminium, kobber, plast samt MA-rør uten smøring eller kjøling. Kapper materialet i valgfri vinkel 90° til 45°.


Gradert skala 45°-90°-45°. Maskinen har skrustikke med hurtiglåsing. Lett å transportere, men kan også monteres stasjonært. Kappsag for profiler og rør i stål og jern med kappeskive. Kan også brukes for betong og murstein etc.


Kapasitet 90° Runde emner Ø1mm. Stikken er skråstillbar for gjæring. Rektangulær 63×2mm . Den ekstraordinære kappsagen Evolution 3Raptor skjærer gjennom stål , aluminium og rustfritt stål uten varme, kantdannelse eller kjølevæske. Den reneste, raskeste og mest økonomiske måten å skjære gjennom stål på.


Teknologien i X-Torq TM -motoren sørger for optimal motorytelse med lave utslipp og lavt drivstofforbruk. Lett å starte med digital tenning, Air Pure og dekompresjonsventil. TIL METALL Et metallblad er beregnet til å sage i jern, men det er ikke egnet til å sage i rustfritt stål eller myke metaller, for eksempel aluminium. Bruker du skjæreolje mens du sager, holder bladet mye lenger.


Roar Løkkehagen hos KH-service forteller at det overlegent viktigste tilbehøret til en kappsag er sagbordet. I tillegg finnes det også blader for å kutte aluminium og mykt stål , kan han fortelle. En kappsag lager mye spon, og mesteparten kan gå rett i støvsugeren om du monterer et avsugsett. Denne er utgaven med ledninger, men fin. Sager, kappsager , båndsager og motorsager.


UCO leier ut sager og sageutstyr for de fleste type arbeider med trematerialer. Håndsirkelsag, kW, 1-fas, skjæredybde mm. Priser finner du i vår. MVA: Bud avlegges uten moms. Omkostninger: Kun Betalingsomkostninger tilkommer.


Kappsag stål

Du vil bekrefte budet i neste steg. Ved å fylle inn et autobud kan systemet. Premium sagblad laget spesielt for batteridrevne sager. Blad for bløtt stål skjæring, med de mest populære trådløse sirkelsag modeller, alle med Makita kvalitet. Spesifikasjoner: Forlenger batterilevetiden og driftstid raske kutt.


For sikker skjæring uten gnister. Har lang levetid takket være solid girkasse i trykk støpt aluminium. Egner seg for kaldskjæring i jern, stål , kobber, messing, aluminium osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.