fredag 27. desember 2019

Interiør inspirasjon

Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. Med BoligPluss' nyhetsbrev får du inspirerende boligbesøk og shoppingtips levert i innboksen din to ganger i uken! Forskjellige blånyanser på vegger, interiør . Nytt tidløst og vakkert fargekart med gode interiørfarger. Spesielt én ting er lurt å gjøre når du innreder stuaBufret23.


I rom der mennesker både skal slappe av, hente energi og trives er det viktig å legge en gjennomtenkt plan, sier Laila Sjøholt i Mondo Interiør til . Inspirasjon for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om trender, tips, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk.

Sammen med IKEA vil vi se om du har noen inspirerende prosjekter hvor du har forandret et IKEA-produkt? IKEA- produkter kan brukes på mange forskjellige . Interiør inspirasjon - her finner du spennende og inspirerende interiørartikler om trender og spennende prosjekter. Inspirasjon AS er en av landets ferskeste distributører til fargebransjen, og vi vil alltid ha nye, friske og banebrytende tapeter og vindusfolier. Jeg har letet etter interiørinspirasjon etter at jeg kom hjem fra .

Farger er viktig for Moo-designer Karianne Sæther! Da bør du ta en titt på disse profilene på Instagram! Jeg tror på et mer personlig og spennende interiør i 2016. Du får nye ideer og inspirasjon hver uke. Fikk du med deg vår IKEA-inspirert pepperkakekreasjon?


Vi har satt sammen noen favoritter til deg – bli inspirert og få noen fine julegavetips. Marcus Martinus ringer julen inn sammen med Kid Interiør. Mørke, nøytrale toner på veggene skaper en lun og intim atmosfære. Bruk naturelementer som ibenholt, granitt og mørk . Naturens vakre og friske farger har funnet veien til mote, tekstil og interiør – og vi er dristigere i fargebruken enn tidligere.


For dager siden - Det er ikke lenger bare fra interiørmagasinene vi henter inspirasjon til hjemmet fra. Skal du pusse opp, eller bare har lyst til å piffe opp stua eller . En blogg om interiør, inspirasjon, DIYs, oppussing og livet generelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.