tirsdag 31. desember 2019

Herskapelige hustyper

Herskapelig Moderne Tradisjonsrik; Annet Enebolig Flermansbolig; Detaljer Garasje/carport Integrert Med utleiemuligheter. Antall ferdighus-leverandører har blitt mange, og de aller fleste kan tilby hustyper som er både spennende og unike. Hos Nordbohus kan du velge mellom forskjellige hustyper, både eneboliger og tomannsboliger, som alle kan tilpasses tomt.

Hustyper som tar vare på det som har vært. En herskapelig art nouveau-bolig med store rom. Her finner du en oversikt over utvalgte boligdrømmer.


Systemhus leverer Friske Hjem med god design enten du velger en herskapelig, tradisjonsrik eller moderne enebolig.

Det er utrolig mange hustyper å bygge, men Sondre snakket om noe lignene som den hustypen ovenfor. Under ser du våre hustyper, innholdet er hentet fra Systemhus. Besøksadresse: Straume Mesterbygg AS Smålonane 53Straume . Det siste året har flere foretrukket en herskapelig og større modell. Moderne hustyper blir mer populære, blant annet huset Madelen som vi . BoligPartner er en av Norges ti største husleverandører.


Vi leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har mer en. Ferdighuskatalogene flommer over av ulike hustyper tilpasset de fleste. Også innvendig kjennetegnes huset av en herskapelig stil fra den .

L U N Lun har store, lyse oppholdsrom i begge etasjer. Huset har to bad og et vaskerom med egen inngang – svært praktisk når du kommer hjem fra . Vi har et stort utvalg attraktive hustyper vi kan bygge for deg, eller som kan danne grunnlaget for DIN boligdrøm. Kornstadfjord er det største og det mest herskapelige vi kan by deg.


Her er det ingen vits i å ramse opp alt det inneholder. Mesterhus Synnøve er en variant av hustypen Sissel, og har det samme herskapelige preget. Hovedforskjellen er at dette huset er tilpasset en skrå tomt, og at . Hustypen Åslia har god planløsning og høy standard.


Boligen blir bygget etter ny teknisk forskrift, som vil bety lave . Dette er boligen for deg som legger vekt på en herskapelig følelse og haugevis av plass. Sandviken er et stort herskapelig hus med god planløsning og store rom. I sortimentet finner du hustyper og løsninger for folk i alle faser av.


Det er et stilfullt hus som gir et herskapelig uttrykk. Holmgaar Sagatun og Vestergaard (som alle er i Herskapelig-serien). For flere hustyper, henviser vi til produsentenes hjemmesider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.