tirsdag 3. desember 2019

Gips maling

Denne bruksanvisningen gjelder for nye gipsplater som akkurat er satt opp. Dette er spesielt viktig hvis du velger en blank maling. For å få god dekk og best holdbarhet må du male to strøk. Ifm med oppussing av stuen lurer på om det er lurt å male direkte på gipsplater eller burde jeg lime på med en form for duk før jeg maler.


Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan male gipsvegg. Her viser vi grunnarbeidet og fremgangsmåten for maling av nye gipsplatevegger. Vi har sparklet gipsvegger med maler Fredrik Voisey. Han har jobbet som maler i år, og er ansatt hos Malermester Jens Petter Lunde.


Jeg skal snart i gang med å male gipsplatene i taket og på veggene i nyinnredet soverom, og jeg vil jo gjerne at det skal bli et pent og varig . Gipsplater og overflatebehandlinginnlegg21. BufretOttos tips: Her får du en nøye gjennomgang av hvordan du skal male tidligere malte gipsvegger. Klippet er hentet fra DVD'en Ottos innemaling.


Vannbasert maling er helt fint, tørker fort og kan males over mange. Særlig merker jeg forskjell på hjørnene (vi har veggspon, ikke gips) der vi .

Vi har tidligere beskrevet hvordan du monterer gipsplater som en proff. Maler man over en pusset vegg, så er en lys rosa farge et tegn på at overflaten er malingsklar. Ved maling på gips-kartongplater skal man vente til . Denne anvisningen beskriver forbehandling, grunning, maling og lasering av mineralske flater. Anvisningen gjelder både for nybygg og for reparasjon og . Forskjellen mellom oss som maler en gang i blant og en. Der vegger og tak er kledd med gips, sparkles overgangen mellom tak og vegg med . For at malingen skal få ordentlig feste, er det aller viktigste at underlaget er.


Skal du male over tapet eller på gipsplater, må du hoppe over . Orkla House Care Norge AS; Nedre skøyen vei 26; PO. Du får bruk for mye mer enn rull og maling hvis du vil male de nye gipsplatene selv. Nye materialer og tradisjoner gjør at maleren må i aktivitet lenge før veggen . Vi påtar oss oppdrag med å kle vegger og tak med gipsplater, sparkling, grunning og forberedelse til maling og tapetsering.


Kan inneholde små mengder skruer, maling, tapet, beslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.