mandag 30. desember 2019

Fakta om jørn lier horst

Jørn Lier Horst (født 27. februar 19i Bamble) er en norsk kriminalforfatter og dramatiker bosatt i Stavern. Fram til september 20arbeidet han som .

Lier Horst har tidligere jobbet som etterforskningsleder i Larvik, og kjenner godt til både miljøet og metodene han skriver om. Handlingen i bøkene til Jørn Lier Horst er som hentet rett ut av en politimanns hverdag, . Jørn Lier Horst, norsk kriminalforfatter; etterforskningsleder i politiet.

Debuterte i 20med kriminalromanen Nøkkelvitnet, og introduserte her . Han ble født i Bamble på Telemarkskysten. Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet. Han er en av Nordens fremste kriminalforfattere for voksne, og har blant annet vunnet . Handlingen i bøkene til Jørn Lier Horst er som hentet rett ut av en politimanns hverdag, både når det gjelder rutinene og dramatikken. Med sine spenningsromaner om politimannen William Wisting regnes nå Jørn Lier Horst som en av Norges fremste krimforfattere.


Det hender ekspolitimann Jørn Lier Horst savner tida da han puttet forbrytere i fengsel. Da hjelper det å skrive populære krimromaner. Barnekrim av Jørn Lier Horst - illustrert av Hans Jørgen Sandnes - Gyldendal.

Jørn Lier Horst har laget et særdeles utspekulert plott der det politifaglig ikke er noe stort poeng å. Jørn Lier Horst skriver som alltid medrivende og lett tilgjengelig, og det er ikke uten grunn at denne. Jeg vil fortsette å kjøpe bøker av Jørn Lier Horst. Med Salamandergåten viser Jørn Lier Horst at han skriver like bra detektivfortellinger for ungdom som for voksne.


Jørn Lier Horst skriver krim for tre generasjoner. Har barnebokskrivingen til Jørn Lier Horst smittet over på voksenkrimmen? Eg har tatt meg den friheten å intervjue krimlegenden Jørn Lier Horst, som er ein krimforfatter frå Stavern. Alle Horst-fans – Det er bare å glede seg!


Kriminalteknikk (Innbundet) av forfatter Jørn Lier Horst. Jørn Lier Horst er en norsk krimforfatter, dramatiker og forhenværende politietterforsker i Vestfold politidistrikt, Larvik. I 20la han politikarrieren på hylla for å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.