onsdag 6. november 2019

Støydemping tak

Stillhet AS leverer støydempende materialer til tak, vegg, gulv i boliger, barnehager, industri m. Sjeneres du av støy fra rommet over finnes det en løsning som du kan utføre selv, med enkle midler. Lydbøyler er praktisk for lydisolering mot tak.

Generelt er gips tungt og demper luftbåret støy, men har ikke så god intern demping som en . Gode råd om lyd og støy, og hva du kan gjøre for at forbedre støynivået i ditt. Vi gir deg tips gode tips om lydisolering av tak, vegger og gulv. Lydreduksjonsbøyler type D festes i taket.

Så, tenkte på å blåse inn rock-wool i taket, utelukkende for støydemping. Mange er plaget med støy fra leiligheten enten over eller ved siden av i. Man kan enten foreta noe i gulvet i overetasjen eller i taket i . Veggene består i dag av teglstein med murpuss, og etasjeskiller/tak består av bjelkelag . AntiNoise støydempingsplater for vegg og tak. Demper generende etterklangslyd på ditt kontor, kantine, møtelokale etc.

Likevel opplever mange – både i gamle og nye boliger – at støy er et problem. Ved større tak der spennet er så stort at stålskinnene ikke kan bære seg selv, . Generende Støy i slike lokaler skyldes ofte etterklang som ofte opptrer i lokaler med harde materialer i gulv, vegg og tak. Merket på turen hjem med TJ'en at det var ganske mye støy inni kupèen selv med fibertopp.


Merket ikke noe direkte vindstøy eller trekk, men . Våre akustikkplater med foto fungerer som støydempende bilder som. Rockfon-plater er utviklet som støydemping til tak (himling), hvor hele taket kles med . Med enkle midler kan det som oppfattes som støy reduseres med å montere støyabsorbenter som fanger opp lyden, i stedet for å sende den i retur fra tak . Montere støydempende plater I stue og soverom, ca40kvm. Grunnet støy fra naboen over ønsker jeg tilbud på støydemping tak i stue/soverom. Følg interiørdesignerens innredningstips mot støy. Disse dueblå gardinene faller fra tak til gulv, fra Trier bak slottet.


Plater av lydabsorberende materiale som effektivt fanger opp lydbølgene som reflekteres i vegger og gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.