tirsdag 26. november 2019

Sluk badekar

Hei, I forbindelse med oppussing av bad så lurer jeg på hvor jeg skal plassere sluket under badekaret ? Siden jeg har pigget opp hele gulvet så . Lurer på om det er krav (etter våtromsnorm) å ha sluk under badekar hvis det allerede er sluk til dusjen på badet. Særlig når badekar skal flises . Med avløpsvannet fra badekar eller dusjkabinett ført i rør ned i sluket , følger hår og skitt med som kan føre til tett sluk. Og tett sluk gir fort en .

Dette sluket egner seg godt i forbindelse med badekar og . Når vi skal tømme badekaret kan det virke som vannmengdene blir for store for sluket og vannet kommer opp igjen. Mange bad har behov for flere sluk , f. Dette sier byggereglene om fall på våtromsgolv. DIBKs regelverk i TEK 10 . Jeg lurer på hur det går for seg å rense sluken om du har innebyg flisebelagt badekar ? Jeg må ofte skru opp og demontere hele dritten nedi . Dårlige løsninger er da blant annet plassering av sluk i forhold til fall, sånn at vannet.


Da takstmann dro frem badekaret kom sluket tilsyne.

MÅ RENSES: I alle sluk samler det seg hår, fett og såperester. Det er guffent å befatte seg med sluk , men nødvendig. Befinner sluket seg under badekaret , må frontpanelet på badekaret av.


Lei av å stå å dusje på et kjedelig rundt sluk ? Designersluk langs veggen eller i hjørnet er ganske fasinerende. De fleste er det, de færreste gjør noe med det. Hvis sluket er tett, kan du få vannskader eller oversvømmelse i leiligheten. Derfor er det viktig å rense.


Du må tenke på sluk , plassering av termostatbatteri og synlige rør, for å nevne noe. Be derfor rørleggeren om råd hvis du vurderer badekar. Det skal være sluk i alle bad og vaskerom.


Sjekk rørleggernes råd om hva som er viktig når du skal installere sluk ! Vann som tappes fra badekaret bør renne rett i sluket og ikke rundt på gulvet under badekaret før det finner veien ned i sluket. Følg med når du tømmer karet ved . Innebygde badekar er kanskje pene å se på, men er ikke arbeidet skikkelig utført. Vi opplever stadig at sluk og andre installasjoner ligger så langt innunder . Sluken begynner å bli tett, og jeg mistenker at det er pga.


Har sett en slags sil i noen badekar , som samler opp håret og gjør det . Norges største nettbutikk for vvs-produkter – herunder sluk.

Gjennom år har vi levert kvalitetsprodukter til norske baderom med et garantert . Fall mot sluk på minimum 1:1på hele gulvet, samt at våtrommets vanntette sjikt må i. I dusjsoner og under badekar anbefales fall på : 5 ellers : 100.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.