fredag 29. november 2019

Parkett forus

Hos oss finner du trendy og solide gulv i parkett og korkvinyl som passer din stil. SAGA Parkett - et produkt fra RBI Interiør AS. Vi har parkett fra kjente merker, som vi kjøper direkte fra produsent.

Dette gjør at du som kunde slipper fordyrende mellomled og at vi kan tilby deg kvalitet til . Parkett - parkett, gulv, maling, dører, gulvbelegg, vinduer, gulvlegging, laminatgulv, listverk, trelast, laminat, panel, tregulv - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi har parkett og laminatgulv i alle stilarter. Gulvspesialisten 1 gulv, når kvalitet gjelder og utseende teller.

Vi er stolt leverandør av parkettgulv til Qsom er Filadelfia-menighetens nye og moderne hovedkvarter i Kristiansand. Er du på jakt etter parkett av høy kvalitet, har du nå fått en ny valgmulighet. Parketten startet opp sin virksomhet på Forus i februar 201 og i . Førsteklasses fliser til markedets laveste priser.

Nettbutikk for kjøp av parkett og laminat online. Tilbyr byggevarer og interiørprodukter, samt maling, verktøy og sesongprodukter i hele Norge. Vi har et bredt utvalg i parkett og massive tregulv. Du finner oss i Bjødnabeen på Forus, midt mellom Forus travbane og bomstasjonen på riksvei mellom . Parketten heter Fjordal Coconut og jeg kjøpte den på Parketten på Forus. Velg blant et enormt utvalg av gulv, enten du ønsker parkett, heltre eller laminat.


Vi har også matchende listverk i samme utførelse og farge som matcher ditt nye . Vi lagerfører vi et stort utvalg av parkett, laminat og kork-vinyl. Samt et stort lager i og meter bredde på gulvbelegg. Alle de lyse, moderne rommene på Scandic Stavanger Forus, som ble bygd i 201 har parkett, kabel-TV med betalingskanaler, minibar og eget bad med dusj. Her er plassen der proffen kommer om morgenen for å få seg en god kopp kaffi og en god drøs med oss ansatte, forteller Arnstein, daglig leder hos .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.