tirsdag 5. november 2019

Mose på takstein

Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Fjern mosen effektivt og på mest mulig skånsom måte. Et mosegrodd tak er ikke så pent, og kan føre til lekkasjer og tette takrenner. Dere kan fjerne mosen fra taket selv, eller leie håndverkere til å utføre jobben.


Mose på taket er ikke særlig dekorativt, og mosen fungerer . Går det an å fjerne mosen på taket uten å måtte klatre opp? Rengjøringsmiddelet Tak GTI lover deg nettopp dette. Jeg har tak med takstein, hvor det er kommet mye mose øverst på taket. Hvordan fjerner jeg dette uten å skade taket? Hustak belagt med ru takstein eller shingel gir ofte grobunn for mose!


Hei Er plaget av noe mose i overgangene fra stein til stein, både i horisontale og vertikale skjøter. I de fleste tilfeller er mose på taket bare et estetisk problem. I noen tilfeller kan mosen gi gode vekstvilkår for andre planter som frør seg selv - og . Gammel takstein vil uansett aldri bli helt naturrød slik moderne. Hvis steinen ligger på taket er det best å skrape av eventuell mose og skylle .

Er det noen som har noen gode ideer om hvordan vi kan bli kvitt mosen på vårt Zanda-tak. Det er store mengder og vi vil helst slippe å skrape . I markedsføringen påstås at mose medfører frostsprenging på. En riktig gammel takstein som har ligget i mange år og blitt slitt vil ikke bli . For å forebygge ny dannelse av mose på taket spør jeg i dette fora om noen. Ren Service AS vasker taket ditt med en spesialbygget maskin som fjerner mose på takstein, sammen med alger, sopp og annet smuss som måtte befinne seg . Mose på taket er et stadig voksende problem. Dette har trolig sammenheng med forurensningen som har økt med tiden.


Slipp skraping og spyling av mose på taket ± Fixxer mosebeslag gjør jobben for deg! Jeg har hørt at det trolig har sammenheng med forurensningen som har økt med tiden. TD Algefjerner er et rengjøringsmiddel som fjerner sopp-, mose- og algedannelser på takstein, beleggningsstein og gravsteiner.


Mosebelegg på takstein er ikke spesielt dekorativt, i tillegg kan det skape. Det finnes også produkter som forebygger begroing av mose og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.