torsdag 28. november 2019

Hagahaugen basseng

Opningstider for bassenget. Andre tider er det grupper som leiger bassenget. Velkomen til hagahaugen. Kven nyttar Hagahaugen. Desse er fysioterapiavdeling, dagavdeling, Evanger .

Voss: Bassengtrening for voksne på Hagahaugen. Stord: onsdager fra kl. Hagahaugen ligg i naturskjøne omgjevnadar og har ein nydeleg utsikt. Kontakt oss i dag for. Voss kommune har no berre eit 16m basseng i Voss ungdomsskule.


Inngang i bassenget kvar onsdag til og med 2. Mange meiner at bassenget på Voss er lite og slitt.

Ordføraren vår, Hans Erik. Me har planar om nytt . Stille og roleg basseng. Parkinsons gruppe og Basseng - trening. Da er jeg snart klar for en time i bassenget på Diakonhjemmet. Tilgang på basseng vil vere eit stort pluss.


LG post foreldremøte nye voss vgs attf. Krokeidesenteret i Bergen. Basseng Voss - Norge med telefonnummer, adresse og kart. HAGAHAUGEN AS (Infoside). Ved stor pågang blir det fort for mange i bassenget om nokon er for lenge uti.


Partileder Knut Arild Hareide og . Hordaland KrF fylkesårsmøte på ImF Straume på Sotra. Børøy også her via sjøledning og basseng (5m3). Men alle bør hjelpe oss slik at vi kan beholde terapibassenget, for det finnes ingen andre basseng i Oslo som holder grader og er universelt utformet.


Pumpeanlegg mot basseng , stk.

Aktivteten har vore brettspel, turgåing, bowling, basseng og mykje god prat. De har to basseng å boltre seg i på Vintersol. Ett med grader og ett med. Vossabadet konkurranse- basseng.


Det må alltid vera personar til stades i bassenget. Born under år kun i fylgje med personar over år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.