onsdag 6. november 2019

Gulvvarme laminat

Pergo quickheat er den smarte og enkle måten å få gulvvarme på. Ingenting å støpe i betong, minimalt med besvær – du kan til og med glemme elektrikeren. Bare rull ut quickheat-mattene med innebygde varmekabler, og klikk dem sammen. Med gulvvarme kan du slippe føttene fri og legge bort tøflene og raggsokkene.


Du behøver aldri mer stå opp på vintermorgener og sette ned føttene på et iskaldt gulv.

Dessuten kan du slippe store og susende radiatorer – som ikke er vakre elementer i rommet. Du kan senke den totale romtemperaturen med 2-grader, og allikevel oppleve den samme komforten og varmen. Dette er grunnen til at stadig flere velger gulvvarme under parkett, tregulv og laminat. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


Når mattene er lagt ut, kan du legge enten parkett-, tre- eller laminatgulv direkte oppå. Disse produktene er svært enkle å installere, og egner seg godt både for nybygg og rehabilitering. Gulvvarme_tilpasset_parkett_eller_laminat.

Laminat leder varme godt, derfor kan det føles kaldere å gå på enn parkett og andre belegg. Med moderat gulvvarme i form av varmekabler, varmefolie eller vannbåren varme forsvinner dette. Denne typen gulvvarme (feks varmefolie) har ofte relativt dårlige klemmer, og lavvolt trekker mye strøm.


Den kombinasjonen er ikke bra. Etter å ha skummet igjennom leggeanvisningen til Pergo ser det ut til at den har 230v tilkobling i motsetning til feks Alloc sin 48v trafo. Lovligheten strekker seg til at dette . Skal kanskje handle laminatgulv i morgen, og lurer i denne sammenheng på om feks pergo laminatgulv vil få noen problemer med å legges på betonggulv, med varmekabler i? Underlag med innebygde varmekabler - den enkle måten å få gulvvarme på. Den inneholder ikke halogener eller PVC. Konstruksjonen er tatt opp i GBR bransjeretningslinjer Tregulv på gulvvarme.


Koble varmefolien til dobbeltisolerte tilkoblingskabler og tilkoblingsklemmer som inngår i pakken. Til dette trengs også en presstang. Tradisjonelle varmekabler som støpes inn i betong, er mest brukt på nye gulv.


Det er flere systemer for gulvvarme. Det finnes også forskjellige varmematter til .

En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Ingen støpemasser, lav byggehøyde og en rask varme som er lett å regulere. Holder seg under parkettleverandørenes krav til grader. Skal legge nytt laminatgulv og tenkte i den forbindelse og legge under varmematte eller folie. Er det noen som har erfaring med dette og har noen produkte rog anbefale?


Til tross parkettens popularitet, så er denne gulvtypen mer sårbar for både fukt, støt og varme enn det et gulv av laminat er. Ebeco Foil Kit er komplett gulvvarmekit med varmefolie for tregulv. Gjør det enkelt å installere varme under.


Legg nye varmekabler i dag! Våre varmekabler kan legges uten elektriker. Makstemperaturen gjelder faktisk for alle gulvtyper – tregulv, parkett, laminat , vinyl og fliser. Også ved massive tregulv vil undervarme være mulig, men det kan by på tekniske utfordringer og det er viktig å rådføre seg godt i forkant. Her finnes det visse begrensninger på type massive tregulv.


For høy varme over lang tid kan i . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Løsningen kan benyttes under parkett, laminat eller tregulv i tørre rom. Varmefolie er en fantastisk løsning for lavtbyggende gulvvarme.


Du får behagelig romtemperatur og varme føtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.