fredag 1. november 2019

Flatskjerm på vegg

Siden en flatskjerm -TV ikke har noe plasskrevende bilderør, er det mulig å montere den på veggen akkurat som et maleri. Med ny flatskjerm i hus er spørsmålet om den skal henges opp på veggen eller settes på et TV-bord. I denne utgaven av TV-skolen skal vi se nærmere på forskjellige løsninger for å feste skjermen på veggen , litt om TV-bord og hybridløsninger.


Du har kjøpt den perfekte TV, men for å gjøre opplevelsen fullkommen, mangler du et veggfeste. Det kan være vanskelig å finne rett type.

Hvilket veggfeste passer til de ulike TV-ene? Skal TV-en sitte fast på veggen , eller vil du ha muligheten til å svinge og tilte den? For å hjelpe deg å finne svarene på dine . Slik monterer du TV-en riktig og trygt på veggen. MED VEGGFESTE: Om du ønsker å kunne bevege TV-en, kan du montere den til et veggfeste med svingbar arm. Foto: VG Partnerstudio.


Om du gjør det feil risikerer du å ødelegge både vegg og TV, men med riktig informasjon er det heldigvis ikke vanskelig . Har du investert i en ny, moderne flatskjerm -TV, kan det være fint å henge den på en lekker vegg.

For eksempel denne TV- veggen som du kan bygge selv. I tillegg til denne veggen har vi også en annen byggebeskrivelse for en flat skuffeseksjon som kan utstyres med åpne hyller og . Og GUUUD som jeg elsker den tv`n ;D Ja jeg er usikker på hvorvidt vi skal ha den på veggen eller på egnet tv bord. Og hvordan gjøre det med ledninger osv. Administrator: Rettet bare på overskriften slik at den beskriver tråden best mulig.


Riktig plassering av din nye flatskjerm TV er viktig både med tanke på sikkerhet men også med tanke på å få mest mulig utbytte av TV`en. Plasma skjermene kan som regel monteres rett på veggen , på bord med bordsokkel eller på gulvet stående på et gulvfeste. Problemet er at veggen er en lettvegg av gips. Er dette er dårlig ide eller vil veggen kunne tåle vekten av skjermen uten problemer så lenge jeg bruker et solid og skikkelig veggfeste? Da slipper du å rote på veggen.


Bare lyst å borre en gang i v. Store flatskjermer er for tunge og ømfintlige til å hanskes med alene. Uansett om du skal henge TV-en på vegg eller stå på bor gjelder det å få til en optimal plassering. Har du selv råd og tips, morsomme (eller ikke så morsomme!) erfaringer å dele fra montering av flatskjerm ? Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuughhhhhhh.


Jeg skal til og kle veggen med gips men jeg er fryktelig uening med meg selv om TV henger riktig. Jeg har lagt inn rør i veggen for tv og hjemmekino og slik røra er plassert nå vil det være 100cm fra gulv til bunnen av TV!

Slik henger du TV-en på veggen. Dette er en som er 71cm høy så det . Den vanlige foten som følger med TVen lar deg sjelden justere vinklene på skjermen, den blir stående rett opp og ned. Men selv de rimeligste veggfestene til flatskjermer kan som regel vippes slik at du får optimal betraktningsvinkel i vertikalplanet. Henger TVen lavt pga et . Max extention from wall . Nye veggstativer for flatskjermer fra Erard har ankommet lager.


Det er ikke alltid mulig, eller kundens ønske, å skru i veggen for å montere en skjerm. Stativet bygger bare 38mm, og støttes opp mot veggen (se video). Stativene kan også enkelt flyttes fra en vegg til enn annen.


Veggfeste for flatskjerm fra SMS, vinklet ut fra vegg , pent brukt. Prisen er pr stk, eks mva. Adresse: Oksenøyveien .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.