fredag 29. november 2019

Fauske båt og fritid

Ta turen innom våre lokaler eller kontakt oss for en uforpliktende samtale. Helala Marine AS PROFF PÅ FRITID ,,DIN KOMPLETTE LEVERANDØR INNEN BÅT , UTSTYR OG HAGE. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi oppfordrer alle til å oppgradere sin side her.


Det er positivt for både kunder og for firmaet. Oppgrader med link til eget domene, mailadresse m.

Båtbransjens markedsplass får bransjens firmaer målrettet markedsføring. Europas største oppslagsverk for båt og motor? Mandag - Fredag kl: 09. Annen steder i nærheten.


Vi har også stor butikk med salg av utstyr til hage, skog,bekledning og fiskeutstyr. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database. Logg inn for å få full tilgang.


Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Vi er autorisert merkesenter for Securmark.

I tillegg har vi utleie av tilhengere, samt at vi tilbyr vi service, vinterkonservering og vinterlagring av båter , scooter, mope MC og ATV. Skole: Fauske videregående skole. Sluttkompetanser : Motorsykkelfag. Kontaktperson: Kjell- Harald Nesengmo.


Programområder : VgTeknikk og industriell produksjon. Innehavere av firmaet er Kjetil Møn og Christian Ringheim , som har over år fra bilbransjen til saman. Vi startet med import av biler, bobiler og campingvogn. Forhandleren har utstilt varer i disse varekategoriene: Marine. Da har vi allerede kommet oss et stykke inn i august, og sommerferien begynner å nærme seg slutten for de fleste.


Håper alle har hatt en riktig god ferie. Jeg går ut i fra at flere av dere har vært på bobiltur. Det hadde vært kjempehyggelig med litt bilder og eventuelt reisebrev fra deres opplevelser rundt om i Norge og . I løpet av natt til lørdag har det vært innbrudd på Fauske. Båthavnen på Litlebergen er allerede en idyllisk plass. Men nå sørger store investeringer for at havnen forvandles til en enda finere perle.


Sjøgata Fauske , Norge. Posisjonen på kartet, telefon, åpningstider, anmeldelser. Postadresse: Postboks 363.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.