fredag 29. november 2019

Drenering av hage

Kjøpte hus i fjor sommer med flott, sjarmerende hage. Etter innflytting, i vinter, oppdaget vi at hagen er problematisk fuktig. Det koster relativt lite ekstra - men har ingen verdi om . Jeg er i gang med planlegging med å drenere en plen.


Plenen er ligger helt ned til sjøen ca.

Håper noen har råd om drenering. Ikke problem å grave dypt men når vi har naboer med hage på begge sider kan det se ut som om vi må . Hei, trenger litt synsing om drenering av plen. Etter at vi kjøpte huset for år siden har plenen vår gradvis blitt mer og mer en rismark i regntiden . Vet ikke om dette spørsmålet hører hjemme på dette forumet, men jeg prøver ( skulle ønske det var et emne her som het hageplanlegging). Uteområdet var ferdig planert for eventuel såing av hage.


Det viser seg nå det hele ser ut som en stor sump . De lærde strides, så jeg stiller spm her like godt: Jeg skal drenere en grøft med drensslange og pukk.

I hvilken rekkefølge bør duken legges? Vannsamling i hage som må føres bort med grøfting og drensrør. Det har alltid vært der, men det er stadig mere vann som renner, og det er . Med vår omfattende og moderne maskinpark kan vi i Bjørns hage og anlegg utføre alt du trenger av tjenester innen graving og drenering.


Løse problem hage sånn at den blir tilnærmet vedlikeholdsfri. Ta gjerne kontakt for visning . Våre dreneringsprodukter fra Aaltvedt og ACO har teknologi og løsninger som gjør det mulig å gi naturens eget vannkretsløp en hjelpende hånd. Eia Hageservice utfører drenering og planering slik at du har det beste utgangspunktet for et langvarig resultat ved opparbeidelse av hage og uterom. God drenering gir grunnlag for gode uteområder. Det er viktig å tenke på overvann når man anlegger et nytt uteområde.


Både i grøntanlegget, på uteplassen og . Andre leverandører i samme bransje. Vi bor helt nederst i en bakke, helt i bunnen. Ovenfor huset vårt ligger det hus og bakken er relativ bratt. Besøksadresse, Dybdalsveien Kongshavn. Har du behov for drenering av huset ditt er vinteren den beste tiden å gjøre det på.


Da er det normalt tele i bakken som er med på å holde gravekløfta stabil.

Vi har derfor satt opp en oversikt over hva en god drenering innebærer, basert på. Ta umiddelbar kontakt hvis du oppdager dårlig drenering av din grunnmur. Venter du for lenge med drenering kan du risikere alvorlige og betydelige skader i . Drenering av yttervegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.