onsdag 23. oktober 2019

Tilskudd varmepumpe

De fleste typer varmepumper gir deg rett til støtte fra Enova. Kvitteringene registreres på Enovas nettsider og du får pengene tilbake i løpet av tre uker. Begynner du å utnytte denne energien, får du en smart, fornybar energikilde – samtidig som du sparer penger.


Du gjør det ved å skaffe deg en varmepumpe. Du kan få tilskudd til et eller flere av disse tiltakene. Luft-til-vann- varmepumpe.

Få Enovatilskudd for luft-vann varmepumpen som du har installert i din bolig. Enovas støtte til energitiltak i bolig er et bidrag til husholdninger som ønsker å gjøre gode og bevisste energivalg. Både bergvarme- ( væske-vann), luft til vann-, og avtrekksvarmepumpe støttes av Enova.


Enova- tilskudd kan potensielt gjøre din varmepumpe -investering mye rimeligere. Enova gir tilskudd til forskjellige tiltak ved oppgraderinger av varmekilder. Men det forutsetter at du har oljekjel og tank fra før og velger væske til vann- varmepumpe som ny oppvarmingskilde. Du bør undersøke hvordan praksisen er i din kommune før du kjøper varmepumper.


Benytt deg av Enovatilskuddet ved kjøp av luft-vann varmepumpe.

Få et tilbud i dag fra våre fagfolk på et Enova-støttet tiltak. Kuldeperioder og mye oppmerksomhet rundt strømprisene var hovedårsakene til at svært mange søkte om tilskudd til energisparende tiltak i . Varmepumpen øker komforten og gjør boligen mer miljøvennlig. Det er derfor mulig å få støtte fra ENOVA ved installasjon av varmepumpe for . Enova er en statlig støtteordning for deg som skal installere varmepumpe og fjerning av oljefyr får du gjennom Enovatilskudd. Vi forteller deg hvordan.


Jeg sitter å fyller ut søknaden om tilskudd til vår varmepumpe. Har du planer om å skaffe deg en varmepumpe burde du lese deg opp på dette. Her gir vi deg relevant og . Mange har spørsmål om Enova tilskudd. Alle som har planer om å skaffe seg varmepumpe burde lese seg opp på dette. Installerer du en varmepumpe har du rett til tilskudd fra Enova.


Er det noen her som har fått tilskudd til varmepumpe fra Enova? Miljørådgiving kan tilbys alle, men tilskudd til tiltak rettes mot boliger fra. Erstatter du en oljekjel med en fornybar varmekilde som varmepumpe eller biovarme, har du rett til støtte for.


Les mer og søk støtte på tilskudd. Vet det er slike ordninger for pelletsovner, men lurer på om det også er for varmepumper ?

Hittil i år har Enova mottatt 51. Rundt halvparten vil bli innvilget. Invester i en væske-vann varmepumpe , et energivalg som er godt å leve med. Det finnes tilskuddsordninger til deg som ønsker å gjøre en innsats for klimaet.


Tilskudd til luft-vann varmepumpe. Ved hjelp av en varmepumpe kan du hente ut varme fra uteluft med vesentlig lavere temperatur enn den varmen som avgis .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.