tirsdag 29. oktober 2019

Snøkjetting snøfreser

Kraftig 7mm firkantkjetting med U-brodd. Gir godt grep selv på dekk med høyt mønster. Enkel montering uten verktøy. Alt for hjemmefiksere til proffe. Kjettinger snøfresere hp hjul.

Tilgjengelighet: På lager. Dvs det er voldtsomt bratt i ca 10m. Jeg kan selvfølgelig skuffe de 10m og ta resten med freseren, men vil helst unngå det.


Jeg har så og si aldri tatt i en snøfreser før og lurer på om det er tilstrekkelig med hjul og kjetting eller burde jeg gå for belter? Noen som kan anbefale størrelse og type for under 10k? Effektiv og kraftfull totrinns snøfreser med 4-taktsmotor på hp.


Med elstart, elektrisk oppvarmede håndtak og lykt.

Snorstart eller elstart? Startstrøm fra nettet eller fra batteri? Ettrinns eller totrinns snøfres ? Reimdrift eller hydrostatisk drift? For de som ikke får nok: Det er fullt mulig å velge fresere med fancy ekstrautstyr som varme i håndtakene.


Da er trolig det eneste som mangler navigasjonsutstyr og . Snøfresere finnes i en rekke ulike størrelser og til forskjellige bruksområder, og med stor variasjon i pris. Felleskjøpet har flere modeller som du finner hos ditt nærmeste Felleskjøp. Sjekk vår nettbutikk for beholdning og varianter i ditt lokalmiljø. Saltspreder til snøfreseren.


Med disse kjettingene kommer din Snowline snøfreser fram over alt. Legg til sammenligning. Bildet er kun til illustrasjonsformål. Snøkjetting til snøfreser.


Den fungerer bra på maskiner med små hjuldimensjoner f. Passer freser fra 9HK til 13HK.

TRYGG ATV Trådtykkelse: 5mm med brodd. Bruksområde: gods- og persontransport. Helflytende ATV kjetting i smidig og slitesterk mm . Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen. Alle snøkjetting (produkter).


Produkttype: Antisklimatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.