onsdag 2. oktober 2019

Lilla teppe

Når tak tekkes om blir normalt også takrenner og nedløp montert/skiftet ut. Hvis du vil være sikret et godt resultat, anbefaler vi at. Vær svært nøye med takkonstruksjonen, når du skal montere SunGlaze takplater.

TerraPLEGEL, PlusPLEGEL og PLEGEL produseres i mm stålplater og finnes i enkel og dobbelkrum utførelser. Plannja Panneplater med rille kan monteres direkte på bærelekt. Gips skruer for gips til tre,stål og for robust gips.


Skruer for montering av ulike plater som spon,kryssfiner,OSB, takplater etc.

Se monteringsanvisning for Areco Stratos her. I samarbeid med Meldal Byggservice skal vi levere og montere alt stål, vegger, tak,. Stålkonstruksjoner, takplater, taktekking, yttervegger, hulldekke, vinduer, staffasje, heis,. Levering og montering av stål, fasadeelementer, vinduer og staffasje. Vi tegner, prosjekterer, produserer og monterer stålbygg.


Her har vi levert stål konstruksjoner, montering av sandwich elementer, høyprofilerte takplater. Montering av innervegger og andre konstruksjoner i lettbyggeteknikk som oppfyller spesifikasjoner og funksjoner som forutsatt i løpet av bygningens levetid. Produsenten av takplater angir om man starter monteringen fra venstre eller fra høyre.


Klipp platene til riktig lengde med en stålsaks eller sag med en stikksag.

Takplate 20-1Sort HCPlannja PDekkbredde 10Svart T= mm Varmforsinket. Men du kan trygt gå ut fra at den faktiske levetiden er mye lengre. Hensyn til miljøet er en fellesnevner i alt vi gjør, fra stålutvinning og produksjon til . Takkonstruksjon bygges opp av selvbærende trapesprofilerte takplater, montert på stål bæresystem av bjelker og fagverk. Eksklusiv varmeforsinket, lakkert taksteinsplate i stål, med ekstra dyp profil og nedviket kant i avslutningen. Gerard stål takpanne - det klassiske alternativet Gerard Roofing Systems' takpanner er et.


Resultatet blir en veldig godt beskyttet takplate, med lang levetid. Det er ingen brekkasje, og det er minimalt svinn i transitt eller ved montering. Isola Powertekk kan monteres på takvinkel helt ned til 10°.


Vi måtte fjerne nederste takplate, i tillegg skru ut alle skruene på nest. Ettermontering av snøfangere på ståltak - 2014-07-12. Alltid lagre på tre- eller stål labanker slik at de kommer opp fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.