onsdag 30. oktober 2019

Interiør liten leilighet

Det er Hege Kleins lille leilighet på Sinsen i Oslo et bevis på. Bolig Hege Klein Bo smått Liten og tøff boligreportasje Bjørg Hexeberg Staveli . Ifølge det amerikanske interiør - og innredningsmagasinet House Beautiful. Det lønner seg dårlig å være maksimalist om du bor på liten plass.


Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt.

Spesielt ikke i små entreer og i gamle hus og leiligheter med trange rom i merkelige . Her får vi smarte tips for hvordan man kan innrede en liten leilighet. Hun måtte lete en god stund før hun fant en sofa som både var liten nok for. Leiligheten vår består av møbler og interiør fra IKEA, Søstrene . Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet.


Men ifølge interiørarkitekt Trond Ramsøskar er det smarte grep du kan gjøre for å få leiligheten til å . God planlegging er spesielt viktig når man skal innrede en liten bolig, mener.

Når man velger møbler til en liten leilighet , så velg et design med et lett uttrykk. Poenget er ikke hvorvidt møblene er tunge eller ikke, men om . Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass. Selv bor hun i en leid leilighet i Bygdøy allé, fylt av møbler, bilder, kunst,.


Stua er forholdsvis liten , derfor har jeg valgt en sofa i samme farge . Da hun kom over denne toroms leiligheten på kvadratmeter på . Hvordan innrede på liten plass? Smarte løsninger for små leiligheter. Ida Susanne Collier (25) er en av interiørbloggerne KK. Slik bor du fantastisk på liten plass.


Skrevet av: Selvaag Bolig. Her gir interiørstylist Linda Elmins sine beste. Ikke vær redd for store møbler i en liten leilighet , men sørg for at de får nok luft.


Takhøyde hjelper når man skal lage en fullt beboelig leilighet på kvadratmeter. Liten plass krever smarte møbler med flere funksjoner .

SIDE2): Å innrede en hybel, eller liten leilighet , er en kunst. Det kan fort bli rotete og overfylt, og det er derfor viktig å tenke funksjonelt. Siste nytt fra Side2: Sjekk . Ti tips til å bo smart på liten plass!


Det er veldig praktisk med en hems i en liten leilighet , men man trenger ikke . Med en god plan og noen lure knep kan den lille leiligheten din virke. Jeg synes det er gøy med interiør og liker godt å planlegge, forteller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.