onsdag 2. oktober 2019

Hvordan legge radonsperre

Instruksjonsfilm om praktisk utførelse av bygge- og ventilasjonstekniske tiltak mot radon. NORTETT Radonsperre System er et komplett program med radonsperre i. I revideringen av Tekniske Forskrifter i 20ble radonsperre et krav i alle nybygg.

Radon er en edelgass som dannes fra uran. Det er heller ikke lovpålagt at alle skal ha radonsperre. Legge radonmembran under huset ved bygging. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller .

Isola Radonsperre 4er en homogen, uarmert polyetylenfolie beregnet brukt som radon- og fuktsperre i gulv på grunn. I veiledning til TEK § 13-står følgende om radon: (1) Bygning skal prosjekteres og utføres med radonforebyggende tiltak . Isola Radonsperre 4er en homogen, uarmert poly- etylenfolie beregnet brukt. Eksempler på hvordan membranen kan monteres i bruksgruppe B. Eventuelt kan man legge membranen mellom sålen og første skift, slik at den blir låst fast.


Ved å legge en radonmembran fra Icopal i grunnen under bygget sikrer du deg enkelt mot farlig radongass. Bruk av radonsperre og radonbrønn er et smart og enkelt tiltak for å oppnå et sunt inneklima. Jackon har trygge, gjennomtenkte og dokumenterte løsninger for . Radonsperre Rims som supplement til radonsperre. Påse at alle gjennomføringer, skjøter og hjørner er tette før du legger på det siste . Dersom man legger dampsperre vil betongen bli liggende mellom to diffusjonstette.


Hvordan gjør dere dette med lufting med radonsperren? Icopal Radon membraner og Icopal Easi Pour Radonbrønn. I tillegg angis hvordan produktet skal monteres og andre betingelser for bruk.


De har mye å vinne på at flest mulig legger membran. Denne anvisningen omhandler kravene og hvordan disse kan oppfylles. Spesielt opptatt av tiltak mot radon, både i eksisterende bygninger og.


Hovedkilden til radon i norske bygninger er byggegrunnen, derfor vil . Jonas Holme, Knut Noreng og Bjørn Petter Jelle. Hvordan skal man klare å utføre god tetting rundt en gjennomføring som . Tiltak mot radon har vist seg å ha god effekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.