tirsdag 1. oktober 2019

Farger på terrassebeis

Livet på terrassen nytes best når det er nettopp det du kan gjøre. Bare nyte det vakre utseendet, og ikke tenke på vedlikehold. De varme dagene blir enda bedre når du har tid til å kjenne sola varme og glede deg over omgivelsene. Livet i treverket kommer til sin rett med.


Noen timers arbeid er alt som trengs for å med god samvittighet kunne slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen. Dermed gjenstår kun å nyte .

Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares. Vårt store fargeutvalg gjør at du kan få det akkurat slik du selv . Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging. Nye, impregnerte materialer skal . Det er hyggelig med en godt vedlikeholdt terrasse. Flytt ut og lag en liten stue på terrassen med kurver, sofa og noen fine puter.


Se hvordan du beiser terrassen – på 60 . Hvert år gleder vi oss like mye til tiden når vi kan sitte ute på terrassen og nyte ettermiddagen og kvelden.

Her deler vi målti en hyggelig prat, slapper av med en bok eller oppsøker solstrålene. Uansett er det muligheter for vakre fargespill og flott utseende tilpasset din smak og ditt behov. For å unngå fliser i bare føtter og sprekkdannelser i treverket, må trykkimpregnert virke beises. Nøytrale nyanser til terrassebeis.


Dette er trygge fargevalg til uterommet. Terrassebeis fås i mange tidsriktige farger. De nøytrale tonene i beisen får virkelig fargerikt tilbehør og frodige planter til å poppe. Dype toner i rødt og oransje er for eksempel . Har du en gammel og nedslitt terrasse, kan denne være med på å ødelegge helhetsinntrykket av en bolig. Heldigvis er det veldig enkelt å gjøre noe me sier Larsen.


Nå er det straks tid for å beise terrassen igjen. Vi har slipt den helt ned og fjernet den gamle beisen. Så nå er det klart for ny beis og ny farge. Jeg har selvfølgelig studert fargene , både fra Jotun og Fargerike.


Endringen gjør at vi kan leke mer med farger , samtidig som vedlikeholdsintervallene er lengre, sier Helge Berthelsen hos Scanox. Som en overgangsfase har flere produsenter kalt nyere produkter for olje, selv om de har inneholdt løsemidler. Sett farge på terrassen!


Titter innom idag med en terrassebeis farge anbefaling!

Terassegulvet vår hadde stått i år ubehandlet. Det medførte litt grundig vaskearbeid. Jeg måtte vaske to ganger med terrasse fornyer og en gang med terrassevask. Enda så kunne jeg tatt en runde til. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk.


Beisen trekker også inn i . Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Huset er malt lys antikk (nesten hvitt) og vi har fått ny stor terrasse rundt.


Hvilken farge passer det å beise denne? Og hvilket merke på beisen skal jeg. For å holde terrassebordene finest lengst mulig bør man fra tid til annen sette av tid til å behandle den.


Ifølge avdelingsleder ved Byggern Stavset, Adrian Sve, bør man på nytt treverk og treverk som skal behandles med samme farge terrassebeis , vaske grundig med terrassevask før behandling. En ny og lekker terrasse blir fort stusselig hvis utemøblene er gamle og slitte. En transparent olje spesielt beregnet på terrasser, hagemøbler og lignende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.