fredag 25. oktober 2019

Dørskilt plexiglass

Design ditt personlige dørskilt online. Rask levering, rimelig pris. Trykk på malen som passer best for deg. Tekst, farge, layout, størrelse osv. Lag et personlig dørskilt med tekst, bilder, illustrasjoner eller tegninger.


Polerte og avrundete hjørner.

Vi har også dørskilt i ekte glass ! De fleste av disse er det meningen at du skal feste med dobbeltsidig tape. Her må du passe på at du har en helt glatt og ren flate . Høy kvalitet til fornuftig pris. Norges største utvalg av palstskilt, aluminiumskilt og mye mer. Vi produserer eksklusive dørskilt i pleksiglass i mange varianter.


Beskrivelse Anmeldelser (0). Leveres med avstandstykker i Aluminium for en eksklusiv og fin montering. Dørskiltet tilpasses etter dine ønsker.

Moderne og billige dørskilt med og uten bilde. Skriv egen tekst og last opp eller bruk våre dørskilt design i alu og pleksiglass til hus, hytte og kontor. Elegante skruer i aluminium.


Mangler du skilte til kontoret? Det arkitekttegnede Strato dørskilt kan bruges med både papir og transparenter, hvilket to meget forskellige udtryk. Du kan velge å få dørskiltet i plexiglass eller akryl og mange forskjellige størrelse og former . Skilt og dekor i Plexiglass og LED lys gir deg mer frihet til utforming enn noe annet materiale.


Se her for eksempler på hva vi kan gjøre. Meget pene dørskilt i akryl uten bakplate, med bakplate i børstet stål eller eloksert aluminium. Flott dørskilt med tekst etter ditt ønske.


Skiltet er laget i plexiglass , og er i størrelse 18xcm. Eller kjenner du noen som kunne trenge det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.