mandag 28. oktober 2019

Drivhus til balkong

Et romslig og praktisk balkongdrivhus i svartlasert tre, perfekt for urter og små grønnsaksplanter. Jeg ønsker meg et lite drivhus, som er høyt og smalt, som passer til balkonger og andre steder med liten plass. Du behøver ikke ha en stor hage for å ha et eget drivhus.

Det finnes også små drivhus som kan benyttes på en mellomstor balkong eller veranda. Et praktisk og plasseffektivt minidrivhus som forlenger vekstsesongen vår og høst. Plasseres stasjonært eller løftes enkelt over utplantede planter eller . Selger mitt balkongdrivhus med hyller (siste hyllen ble tatt ut i fjor pga tomatplanter, men har den i boden) til 3kr. Selger vårt lille flotte drivhus som vi kjøpte på Plantasjen i fjor (kr 00).


Har vært brukt til å dyrke både chilli, tomater, og urter med godt resultat : ) Noe brun . Er helt ny når det kommer til drivhus, men har svært lyst på. Pga plass må jeg i denne omgang gå for et lite drivhus på terrassen. Ordentlig drivhus er ikke aktuelt ennå ettersom det sannsynligvis blir flytting i løpet av . Har du laget en fin eller smart dyrkeløsning i hagen eller på balkongen?


Huset er et perfekt alternativ til den som ikke har plass til et stort drivhus men allikevel vil nyte selvdyrkede tomater, sommersalat eller friske urter. Har lurt på i etpar år om jeg rett og slett skulle sette opp et lite drivhus på min flislagte terrasse. Den er ganske stor, sydvestvendt og det blåser en del på den .

Hos Willab Garden finner du Nordens bredeste utvalg av hagestuer, drivhus og tilbehør. Nordens største leverandør av hagestuer og drivhus; Showroom - nær . Søkeresultater for 'drivhus for balkong'. Kategori: Jord Gjødsel Fjern denne varen; Kategori: Jord Gjødsel Fjern denne . Her får du oppskriften på et drivhus som rommer mye, uten at det beslaglegger særlig plass i hagen.


Anna Granberg En god idé med et stort salgspotensiale som bygger på kjente prinsipper med en særdeles sympatisk løsning. Sammenlign tilbud på Drivhus til balkong i kategorien Drivhus fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på . Et drivhus gjør sommeren lengre og gir deg ekstra gode grønnsaker og frukt. Se det store online utvalget av Drivhus hos BAUHAUS.


Drivhus for balkong 63x45x1cm svart, plantasjen. Self-watering planter made from recycled bottles. I just fill up the bottom to cover the mouth every 2 . Spira er et påkostet drivhus fra Grønt Fokus, modellen på bildet er til å sette.


Ikea kan du dyrke på terrassen eller balkongen. Lufteluke i topp og skyvedør følger med slik at det kan bli god luftgjennomstrømning i drivhuset. Detaljert monteringsanvisning og monteringskit til vegg følger . Innhold Hva du trenger for å lage din egen mini-drivhus for frøplanter om krav til balkong mini-drivhus Mini versjon - med veksthus. Brett, cm dypt og 1cm høyt, så det kan fint få plass på en liten balkong. Så det er ingen grunn til å vente med å dyrke . Drivhus får du kjøpt i alle størrelser og prisklasser.


Har du ikke hage, kan du gå for et drivhus for terrasse eller balkong, eventuelt en drivbenk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.