onsdag 18. september 2019

Utetrapp i stål

Våre utetrapper leveres i varmforsinket stål, noe som gjør de mer motstandstyktige mot rust, slitasje og skader sammenlignet med f. Utetrappa kan lages i mange ulike materialer, fra betong og stein til stål og tre. Noen trapper har bare et eller to trinn, mens andre skal strekke .

Skal du bygge trapp, er det viktig å få riktig trinnhøyde. Enten du har utetrapp i stein, stål eller tre, bør du sette av tid til litt vårlig . Stål/aluminiumstrapper, i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder.

Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3. Dette er en flott ute trapp som tåler norsk regn og vinter. Steel Zink er spiraltrappen til utendørs bruk, laget i galvanisert stål. Jeg skal lage en trapp ned fra terrassen og tenker å bruke trykkimpregnerte vanger og metalltrinn. Jeg har sett noen av disse i bruk og de virker . Lekkert Stålgelender for montering ytterside på våre trapper.


Leveres i polert Rustfritt Stål/ Inox med vertikale stolper og . Vi produserer utetrapper med vanger i mm impregnert furu og trinn i trådmønstret gal- vanisert stål. Trinn og vanger er festet med en gjennomgangsbolt med .

Vi i Edelstål Sveis er en anerkjent produsent av utetrapp i stål med høyeste kvalitet i markedet. Dette rekkverket i rustfritt eller syrefast stål, monteres med skruer og lim. Beslag, spiker, skruer og bolter skal være varmforsinkede eller i rustfritt stål dersom trappen er utendørs. Bruk gjerne uhøvlet virke til trapper ute.


Design trapper, vanger under trinn, rustfritt rekkverk m glass, tre kombinert med stål. Trapp eller rampe med større høyde enn m og som ikke avgrenses av . Løse trappetrinn leveres i galvanisert stål, og er perforert med spesialverktøy for å gi en overfl ate med godt feste. I en trapp med trinn fra Pa-So går du like trygt . Vi kommer på befaring, tar mål og leverer etter kundens ønsker. Det kan være en trapp opp til inngangen, ned til kjelleren eller ute i . Produksjon av utetrapp i stål med gelender og montasje. En trapp er mer enn et transportareal, det kan også være et vakkert.


I mindre trapper eller på skip kan det være rene stål-. Vi produserer utetrapper med vanger i mm impregnert furu og trinn i trådmønstret galvanisert stål. Stålarbeider Skulle ha fått laget ei utetrapp i enten galvanisert stål eller aluminium.


Trapper av stål og med trinn av glass koster oftest mellom 1- 150. Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Hos MAXBO finner du alt fra loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og. Hvordan velge trapp når du skal bygge nytt hus, pusse opp eller ved.


Du kan også velge barnesikringslist i stål. Rask tilbakemelding og levering,års erfaring. Rekkverk fra PKS - importør og leverandør av Q-railing rekkverksystemer i rustfritt stål.


Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge. Trapp med rekkverk og dobbelt håndløper Larkollveien Dilling. Hovedtrapp i stål, med spilerekkverk og dobbelt håndløper i rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.